Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va saluta ingerul. Ce sa zic bafta cipo. Cat despre raport eu tot nu cred ca reusesc sa-l fac :)))

Azi lucrez la un vecin pentru a aveam bani duminica la petrecere :o3

Sunt in pauza de masa dar nu mai stau mult. Vorbim diseara daca voi putea ajunge la activitate.

@,

Nu poti vedea topicurile.

Sunt private. Doar adminii le pot vedea.

Dar daca ai facut tu un topic acolo, il poti vedea.

Cei care erau la sectiunea aia ieri, mai mult ca sigur ca se uitau la topicurile lor.

Edited by South Bogdibmx

Va multumesc tuturor celor care au participat la mica activitate din cadrul factiunii, voi face un mic filmulet in seara asta, sper sa va placa. O sa postez la Imagini/Images cand il termin. O seara placuta in continuare!

Va multumesc tuturor celor care au participat la mica activitate din cadrul factiunii, voi face un mic filmulet in seara asta, sper sa va placa. O sa postez la Imagini/Images cand il termin. O seara placuta in continuare!

dc e inferno cam plecat de pe acilea? vacanta ceva?

Neata, acum m-am trezit si eu.

Acuma m-am trezit si eu, raportu e gata, da vreau sa fac 69 de puncte, mai mult nu.

Si a meu ii gata, l-am si postat.

Edit: Casa de bossi, va astept cu rent daca doriti.

EHYpiWX.jpg

Edited by VAG

La fel ca și ceilalți care au plecat. Ultimul meu post aici. Motivele se văd de 3-4 săptămâni. Concediul + inactivitatea mea. Sigur, e mare brânză să faci 50 de puncte amărâte, chiar vorbeam cu Greet acum pe mess, dar pur și simplu mi s-a luat. Sincer chiar voiam să stau aici până la rank 3, că na, nu mai era mult până-l luam, o să-l supăr și pe Inferno cu faza asta, dar asta e. Acum serios, mă las de tot de samp. Mi-am dat averea celui mai activ referral al meu și câtorva prieteni...și cam asta-i tot. Ne mai auzim.

Să fac și un pomelnic acum ? Câți colegi am avut .. pff ... Toți de treabă. Csmn, Wisler, Greet, Călin, GayThief, Inferno, Sebi, Jazz, Nale, Zayn (chiar dacă nu te suportam de când erai cu nick`ul geronymo), DilieDoi, Șarchi, Capsator, Ciob de oală spartă ... și mulți alții care au fost și au ieșit, prieteni noi sau vechi ... nu lăsați rank-ul mare să vă acapareze. Purtați-vă la fel, fără impresii.

Ne mai auzim, când ne-om auzi...

A fost o plăcere să fiu în departamentul ăsta. Mai ținem legătura pe mess / FB, cei care mă aveți. V-am pupat :*

Bafta...imi pare foarte rau ca ai plecat....erai de treaba si amuzant...sper din tot sufletul sa mai ne vedem prin samp....

La fel ca și ceilalți care au plecat. Ultimul meu post aici. Motivele se văd de 3-4 săptămâni. Concediul + inactivitatea mea. Sigur, e mare brânză să faci 50 de puncte amărâte, chiar vorbeam cu Greet acum pe mess, dar pur și simplu mi s-a luat. Sincer chiar voiam să stau aici până la rank 3, că na, nu mai era mult până-l luam, o să-l supăr și pe Inferno cu faza asta, dar asta e. Acum serios, mă las de tot de samp. Mi-am dat averea celui mai activ referral al meu și câtorva prieteni...și cam asta-i tot. Ne mai auzim.

Să fac și un pomelnic acum ? Câți colegi am avut .. pff ... Toți de treabă. Csmn, Wisler, Greet, Călin, GayThief, Inferno, Sebi, Jazz, Nale, Zayn (chiar dacă nu te suportam de când erai cu nick`ul geronymo), DilieDoi, Șarchi, Capsator, Ciob de oală spartă ... și mulți alții care au fost și au ieșit, prieteni noi sau vechi ... nu lăsați rank-ul mare să vă acapareze. Purtați-vă la fel, fără impresii.

Ne mai auzim, când ne-om auzi...

A fost o plăcere să fiu în departamentul ăsta. Mai ținem legătura pe mess / FB, cei care mă aveți. V-am pupat :*

Nu intru prea des la discutii, dar am vazut intr-un final si mesajul tau printre alte "quote". Ma bucur ca ma aflu pe lista de prieteni si ca nu am o porecla retardata :)) (cum sa te cheme Șarchi), insa imi pare rau ca pleci. Cu nick'ul Parketzel nu pareai prea inaintat in varsta :)), dar dupa a fost mai altfel cand ai intrat a2a oara in LVPD, ti-ai schimbat si nick'ul, te stiam dupa nick'ul vechi de mai de mult timp ... alta treaba.

Nu am FB'ul tau, daca citesti ce am scris eu poti da si tu un quote cu FB'ul tau.

Te pup si sper sa ne mai auzim! Bafta!

A da, am uitat sa scriu ceva: vorba lu' zYnc - "erai de treaba si amuzant" :*

Edited by JazzzzY

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic