Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Welcome back!

Da, da pana atunci iti scoti aim-ul? :))

Ce aim mha? Habar nam cum sa pun aim sau eu stiu cine, nici nu stiu de unde se descarca deci.... P

@,

Cu aim, fara Aim, Ilie tot nab este =))) Cum sa il faci ma si fara tinta? =)))

Genius.

eu nab? Daca eu sunt nab tu esti obosit cu acte in regula, mare branza sa ma faca si fara tinta.... ha ha, l-am lasat sa ma omoare si acum se da cu capu de pereti de fericire :))

Bun suflet tu ma, sa ma lasi sa castig de atatea ori :))

Deaia ziceai "CRISTOSSS" dupa fiecare duel :)))?

Sa-ti explic cum sta treaba: Eu astept Pastele si " Cristos " vine de la " Cristos a inviat din morti" :))) nab esti ma Edited by Officer ILIE2

Ce aim mha? Habar nam cum sa pun aim sau eu stiu cine, nici nu stiu de unde se descarca deci.... P

eu nab? Daca eu sunt nab tu esti obosit cu acte in regula, mare branza sa ma faca si fara tinta.... ha ha, l-am lasat sa ma omoare si acum se da cu capu de pereti de fericire :))

Bun suflet tu ma, sa ma lasi sa castig de atatea ori :))

Deaia ziceai "CRISTOSSS" dupa fiecare duel :)))?

Salut de astazi sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna impreuna.

Welcome. Sper sa te integrezi in acest grup. :)

Mi-e cam somn la ora asta. Mai stau umpic (2-3h) si ies si eu:)) Macar sa am 100pct la raport.

Bun venit celor noi, sper sa va simtiti cat mai bine alaturi de noi!

Sa-ti explic cum sta treaba: Eu astept Pastele si " Cristos " vine de la " Cristos a inviat din morti" :))) nab esti ma

Tu cu glume din astea vii la mine ma? Mai schimba-le!! Edited by South Bogdibmx

Welcome celor noi, ţin să vă precizez câteva chestii:

1. Primul raport OBLIGATORIU!
  2. Prima şedinţă OBLIGATORIE!
  3. Primul antrenament OBLIGATORIU!

Noi dorim ca pe data de 15.09.2013 să avem prezenţă MAXIMĂ la şedinţă pentru a bate recordul actual. Faceţi cumva şi veniţi la şedinţă chiar dacă aveţi concediu sau învoire la antrenament.

De asemenea pentru cei noi: Indiferent de ce problemă aveţi, întrebaţi colegii pe /r pentru a nu vă trezi cu FW din lipsă de dovezi sau că sancţionaţi aiurea. Sunteţi noi, aveţi voie să întrebaţi orice.

Noapte bună LVPD!

Welcome celor noi, ţin să vă precizez câteva chestii:

1. Primul raport OBLIGATORIU!

2. Prima şedinţă OBLIGATORIE!

3. Primul antrenament OBLIGATORIU!

Noi dorim ca pe data de 15.09.2013 să avem prezenţă MAXIMĂ la şedinţă pentru a bate recordul actual. Faceţi cumva şi veniţi la şedinţă chiar dacă aveţi concediu sau învoire la antrenament.

De asemenea pentru cei noi: Indiferent de ce problemă aveţi, întrebaţi colegii pe /r pentru a nu vă trezi cu FW din lipsă de dovezi sau că sancţionaţi aiurea. Sunteţi noi, aveţi voie să întrebaţi orice.

Noapte bună LVPD!

Iti bati joc de mine? Pe 15.09 am nunta, deci nu pot veni :))

Noapte buna LVPD.

Ba da ;) si atunci te laudai tu ca ai luat bacu si la war -28 parca

Ce -28 ma ? Ce vorbesti acolo? Nu ma laudam, vorbeam cu JeaN sau cu nu stiu care. Si am luat de 3 ori worst la waruri, dar nu tin minte de asa scoruri mari.

Edited by VAG

Ce -28 ma ? Ce vorbesti acolo? Nu ma laudam, vorbeam cu JeaN sau cu nu stiu care. Si am luat de 3 ori worst la waruri, dar nu tin minte de asa scoruri mari.

Ai avut -69 stiu eu sigur.

Inca odata welcome celor noi!

Ce mai faceti? Eu ma plictisesc pe aici... nu stiu de ce m-a apucat cheful de San Andreas sigle player :D

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic