Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

N'seara baieti! Ce faceti ma aici, doar posturi cu "salut, ce faceti?"? Daca tot faceti +1, faceti cum trebuie. Vreau sa vad niste lucruri mai interesante postate aici.

Pfai, si maine am o zi destul de grea la scoala, tre sa ma asculte la romana. Am doar 2 note... Ma rog, maine, poimaine si gata, dupa ma consider in vacanta.

Ne vedem in game, noapte buna!

Interesant / neinteresant +1 e bun mereu.

Si pe mine ma asculta la romana, am tot 2 note :)

N`dimineata Pd.

M-am trezit si eu, azi am o zi nasooooooaaalaaa, multe ore, mult scris, mult ascultat + ( bonus de 23/1 ) ne da test la Istorie, Hua ...

Sper ca voi sa aveti o zi mai usoara. Maine nu faacem ore xD, hai ca-i de bine.

Ne vedem in seara asta. Bafta.

Salut, am scapat mai devreme azi de la scoala :)).

Ma ascultat la mate ca-sa trec si prin minune mi-a pus un 6 si am trecut =).

Dabea astept sa vina vacanta iar :).

Asa cum a zis si Blackthief va spun si eu: Terminat cu posturile astea pentru +1, aici se discuta doar treburile serioase. Dupa cum spunea si adminii in paginile trecute, riscati sanctiuni in joc si nu cred ca va convine un FW pentru "Salut ce faceti eu acuma am venit de la scoala".

Take care.

Neata!

Nu uitati sa postati rapoartele pana sambata la ora 22. In special pentru cei care sunt la primul raport! Si rugati un coleg sa verifice daca e postat corect, sa nu va treziti cu sanctiune.

By the way, omaga, it's snowing!!

@, Fa cerere pe forum esti culmea..

In rest ce mai faceti? Eu am postat raportu, am mers cu wisler pe afara si acum am intrat in joc sa ii ajut pe ce-i care au nevoie.

Eu ies, ne auzim maine noapte buna.

Ce-i care au fost cu mine, daca o sa aveti post sa imi trimiteti un pm si o sa va dau dovada.

Gata si cu raportul! Ce mai faceti???

Se pricepe cineva bine in photoshop>?? Vreau si eu un avatar!!

PS - Se uita cineva la Arrow?

Da, eu ma uit la Arrow.

Pentru cei noi, nu uitati ca duminica avem sedinta si antrenament, obligatoriu. Cine nu vine se invoieste de la antrenament pe forum.

Neata...ce frumos este afara (Bucureti).

Din cauza vremii nu ma duc la meditatie ;).

Prima sedinta si primul antrenament sunt obligatorii?? Adica nu pot face invoire??

Nu, nu prea cred ca e asa frumos in Bucuresti :)) Viscoleste ingrozitor, am stat de 2 ori cate 30 minute de in statiile de autobuz, mi-au degerat toate.

Si legat de sedinta si antrenament, in situatii exceptionale te poti invoi.

Nu, nu prea cred ca e asa frumos in Bucuresti :)) Viscoleste ingrozitor, am stat de 2 ori cate 30 minute de in statiile de autobuz, mi-au degerat toate.

Si legat de sedinta si antrenament, in situatii exceptionale te poti invoi.

Ok ! Ca ma gandeam ca din cauza vremii sa nu am probleme cu netul / curentul !

Ok ! Ca ma gandeam ca din cauza vremii sa nu am probleme cu netul / curentul !

Stai prea bine cu sanatatea? Prietenii iti spun ca arati prea bine? Ti-e frica sa nu ramai in pana cu internet FIX cand ai sedinta in LVPD?

Nicio problema, noi avem solutia! Incearca noul internet HyperMelc de la Click melc! Viteza e atat de mica incat ti se pare ca esti in urma cu cel putin 10 ANI !!!! Fii bucuros, poti face lucruri ce altii inca nu le-au facut, si toate astea pe ORICE VREME! Conexiunea NU CADE deoarece NU EXISTA !!!

Recomand cu placere.

HyperMelc by ClickMelc.

Stai prea bine cu sanatatea? Prietenii iti spun ca arati prea bine? Ti-e frica sa nu ramai in pana cu internet FIX cand ai sedinta in LVPD?

Nicio problema, noi avem solutia! Incearca noul internet HyperMelc de la Click melc! Viteza e atat de mica incat ti se pare ca esti in urma cu cel putin 10 ANI !!!! Fii bucuros, poti face lucruri ce altii inca nu le-au facut, si toate astea pe ORICE VREME! Conexiunea NU CADE deoarece NU EXISTA !!!

Recomand cu placere.

HyperMelc by ClickMelc.

Chiar m-ai facut curios, o sa incerc si eu. Daca functioneaza asa de bine cum zici, iti dau plus.

Recomand cu placere.

HyperMelc by ClickMelc.

Hmm..chiar as vrea sa incerc Hypermelc...momentan am HyperRama....

Ce viteza am??:)))

@, Ar fi frumos sa stam acasa luni, de ce nu si marti - miercuri :X Oricum, e riscu sa ramana medii neincheiate :))

Nu uitati, maine la 14 avem antrenament, vreau sa fiti in numar cat mai mare. Poate iese ceva frumos. Next, sedinta.

@, Ar fi frumos sa stam acasa luni, de ce nu si marti - miercuri :X Oricum, e riscu sa ramana medii neincheiate :))

Nu uitati, maine la 14 avem antrenament, vreau sa fiti in numar cat mai mare. Poate iese ceva frumos. Next, sedinta.

Daa...medii neincheiate :))

Cred ca deja am luat vacanta... azi am vrut sa ies afara, dar cand am vazut cun este dupa 10 minute am revenit in casa.

Sper ca maine nu o sa mai imi faca figuri netul...altfel trebuie ajung la oferta lui wisler..

Salutari!

Uite, vroiam sa va arat si eu asta... :)))) muriti de ras:

https://24.media.tumblr.com/a68e4902b439b8f7e4add5be9091387f/tumblr_mqjz0tj6w21qdlh1io1_250.gif

Sper ca v-am facut sa radeti in seara asta. Eu reinstall-ez TOOOOOT GTA-ul, samp-ul, modurile, hud-ul, tintele, TOOoooot, deci = o sa terminat in 209999. Dar nu-i bai. Sper sa aveti o seara mai buna.

Noapte buna !

@@South Black Thief, Ba tu faci posturi doar pentru +1 :)))
Salut m-am trezit si eu ce mai faceti?

O sa intru in game imediat, imi fac update la counter strike source ala :)) ma apuc si eu cred..

Ne auzim :D

Aseara mi-am luat inf de la DS sunt b0$$ si eu :D

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic