Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut. Sunt noul vostru coleg si imi face placere sa ma altur unui departament asa de serios precum LVPD. Sper sa fac o treaba buna aici. Va urez noapte bunaa!!!

Salut. Welcome

Daca arunci o privire in paginile anterioare vei afla ca eu sunt micul spammer !!!

Welcome.

Edited by Andreii 46

Buna seara, sau mai bine zis, la ora asta buna dimineata !

Am vrut sa va urez o mini-vacanta placuta, cine are parte de ea, eu nu prea postez aici evitand spam-ul, dar na.

Noapte buna tuturor.

A fost fain in seara asta in autobuz...

Welcome celor noi, succes cu rapoartele si noroc sa nu aveti posturi, sa strangeti dovezi :)

Bafta.

Edited by SondOfTheTime

------------------- ATENTIE ----------------------

Datorita unor intamplari recente m-i s-a cerut sa va aduc la cunostiinta ca va este interzis sa folositi comenzile /confiscate si /frisk in situatii non-rp (pentru cei care nu stiau).

Situatii non-rp sunt folosirea celor 2 comenzi in: din vehicul, in vehicul, in timp ce va parasutati, etc.

- Urmatorii 10 care posteaza dupa mine sa-mi dea quote ca sa vada toti.

------------------- ATENTIE ----------------------

Datorita unor intamplari recente m-i s-a cerut sa va aduc la cunostiinta ca va este interzis sa folositi comenzile /confiscate si /frisk in situatii non-rp (pentru cei care nu stiau).

Situatii non-rp sunt folosirea celor 2 comenzi in: din vehicul, in vehicul, in timp ce va parasutati, etc.

- Urmatorii 10 care posteaza dupa mine sa-mi dea quote ca sa vada toti.

Aveti grija sunt foarte multi care merg pe contrasens doar sa incerce sa va faca rost de un FW , am picat si eu in plasa unui pos-hunter din acela deci aveti mare grija , si cand stie el ca ar urma /confiscate se urca in masina daor sa iti faca post .

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic