Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

N'seara LVPD, cum o mai duceti ?

Eu is rupt de somn pe la ora asta dupa ce m-am trezit la 6 dimineata, in schimb, DOAR AZI (si 1 ora ieri, dupa invite) am facut tot raportul de activitate :)) E bine ?

Da, da. Bravo bravo, numa sa fie bine facut :))

Da, da. Bravo bravo, numa sa fie bine facut :))

Dupa cate stiu eu, am respectat toate conditiile de pe forum, sper sa nu fie o greseala ca dupa aia zbor cu FP :))

Oricum, o sa-l mai verific de cel putin 3-4 ori pana il postez, ca sa fiu sigur.

Better be safe than sorry.

Edited by TudorTudy23

@,

Nab uploadeaza cateva poze de pe acum pe imgur pentru Carnete si amenzi si punele la discuti sa le vedem noi si iti spunem daca e bine. Ca sa fii sigur :)) .

@,

Nab uploadeaza cateva poze de pe acum pe imgur pentru Carnete si amenzi si punele la discuti sa le vedem noi si iti spunem daca e bine. Ca sa fii sigur :)) .

Ok :)) Stai numa ca-mi face unu post acuma ca i-am luat licenta =))

@,

ba nab

cand ii iei cuiva licenta trebuie sa ii spui si motiv :))

Ex: Salut, ti-am luat licenta deoarece ai condus neregulamentar. Daca nu spui asta nu se pune punctul. NAB

@,

ba nab

cand ii iei cuiva licenta trebuie sa ii spui si motiv :))

Ex: Salut, ti-am luat licenta deoarece ai condus neregulamentar. Daca nu spui asta nu se pune punctul. NAB

Nu i-am spus ca a fugit de la mats deliver pana la el la HQ, n-am apucat sa scriu aia, asa ca i-am dat direct confiscate.

Daca nu se pune punctu, asta e, raportu deja e gata si am 5 licente luate :))

@,

pai zi asta la report acolo ca nu ai apucat sa ii zici pt ca a fugit

si dovezile fale si tu cu video-uri nu cu Ss uri

Salut, eu am plecat sa imi cumpar ceva de imbracat pentru banchet (clasa a VIII -a).

Ne auzim mai pe seara daca intru.

Ce-ai facut ma? Ai 15 ani, Doamne, eu care credeam ca ai 17-18, sa nu te mai bagi in seama cu mine juniorule! Auzi ma la el, al naibi fashionist esti tu ma. Kiss ya!

Ceau jucaii mei, imi pare rau ca am fost putin cam inactiv pe forum in ultimul timp, insa chiar nu a reprezentat niciun interes pentru mine, sunt preocupat cu aptitudinile lui peste, oricum iau experimentat la toate, deci nu imi fac probleme. Cat despre examenele scrise ma doare-n cont, daca nu le iau ii dau in judecata.

Edited by Hashy

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic