Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna tuturor !

Imi cer scuze ca postez aici, dar m-am gandit ca ati vrea sa aruncati o privire asupra acestei propuneri, care, daca ar fi implementata, ar fi in avantajul nostru, al celor din departamente. Si anume: http://forum.b-zone.ro/topic/226552-propunere-departamente/

Daca va place, puteti da +1, ca nu ma supar, iar daca nu va place, puteti da +2, dar ma supar.

O zi buna ! :)

Salut, primul meu post aici. Ma bucur ca sunt coleg cu voi.

@@Thomas Jefferson, eu cred ca noi doi vom intelege cel mai bine :)). Saptamana asta am vorbit mult si cand am fost civili.

Si eu ma culc, noapte buna tuturor!

Asa cum am mai zis, Welcome bobocilor. Nu uitati, orice problema ati avea intrebati fara rusine pe /r sau pe /d.

Welcome celor noi. Vreau sa va reamintesc urmatoarele lucruri:

- Cine nu face primul raport, va fi demis.

- Toate intrebarile se pun pe /r.

- Cititi cu atentie primul post de la rapoarte, in caz ca raportul va este anulat din cauza unor greseli precizate acolo, de asemenea veti fi demisi. Si totodata citit ce trebuie sa contina fiecare poza.

- Mult succes in factiune!

Neata. Mai am de facut 2 puncte si termin raportul. Huh, sunt un nolifer. Astept raspunsul cererii la functia de helper cu nerăbdare pt ca vreau sa stiu daca voi fi si mai nolifer pana acum, adica si mai activ :)).

Ne auzim in game peste o ora.

Nickul tău:RDCristian98
Levelul deținut:10
Jucătorul reclamat:[us]Arturo
Motivul reclamației: Runner primit la event + Kill la event + Duty on la event ! ( Mi-a dat runner cand parcam masina langa event si dupa, cand ma duceam sa ma aliniez langa ceilalti participanti a venit sa traga in mine si sa ma omoare ! Nu l-a interesat cand i-am spus ca e event si ca nu are voiesa mai urmareasca playerii ! Noi asteptam sa spuna organizatorul "/enter" pentru a incepe... )
Dovezi clare (poze sau video): http://imgur.com/a/xjyMS

VREAU SA FACETI CEVA !!! ACUM IARASI AM FOST OMORAT LANGA EVENT , DAR EU PARTICIPAM, DE UN POLITIST ...Pai mai oameni buni.Daca nu aveti voie sa omorati cand participam la event...de ce o faceti ??? Nu vreau sa fac in fiecare zi 3 posturi. Luati exemplu de la PEIU, care e in NG . Politist ca si el putini sunt !!!

Nickul tău:RDCristian98

Levelul deținut:10

Jucătorul reclamat:[us]Arturo

Motivul reclamației: Runner primit la event + Kill la event + Duty on la event ! ( Mi-a dat runner cand parcam masina langa event si dupa, cand ma duceam sa ma aliniez langa ceilalti participanti a venit sa traga in mine si sa ma omoare ! Nu l-a interesat cand i-am spus ca e event si ca nu are voiesa mai urmareasca playerii ! Noi asteptam sa spuna organizatorul "/enter" pentru a incepe... )

Dovezi clare (poze sau video): http://imgur.com/a/xjyMS

VREAU SA FACETI CEVA !!! ACUM IARASI AM FOST OMORAT LANGA EVENT , DAR EU PARTICIPAM, DE UN POLITIST ...Pai mai oameni buni.Daca nu aveti voie sa omorati cand participam la event...de ce o faceti ??? Nu vreau sa fac in fiecare zi 3 posturi. Luati exemplu de la PEIU, care e in NG . Politist ca si el putini sunt !!!

Ma faci sa-mi dau palme, cum naiba ajungi de la "Discutii" la "Reclama un membru" nu stiu.

PLUS ca Arturo face parte din National Guard, ai level 10, atat ar trebui sa sti si tu.

Eu ies imediat, ne auzim maine dimineata, noapte buna !

Vedeti sa taceti cand vorbiti cu Raw =))))))))))))))))0

44cce98a2db7c1ab87992b903222d22f.png

Edited by TudorTudy23

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic