Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata! Mai eu nu sunt trist, l-am vazut video ul si am ras tare mult, ieri sau cand l-a postat.

Tu crezi ca eu am scris ceea ce am scris asa doar sa fac juma de pagina sau stiu eu ce impresie? Nu, asa sunt eu si nu am putut ramane indiferent, cand am vazut si i-am atras atentia. Si mie mi-o atrag, acum ce-i drept, deoarece cand a fost cazul n-aveam cum. Degeaba an fost eu cuminte, ascultator, inteligent ca imi invatam lectiile si imi faceam temele, caci in afara orelor nu faceai diferenta intre mine si un repetent din acela, eram drac (laugh) faceam tot felul de bicherii. Insa acum cu inaintarea in varsta nu le as mai repeta pentru ca sunt constient ca nu se simte bine x/y asaude diferite consecinte; daca inainte saream de pe un zid pe un acoperis, la bunici, acum n as mai face ca poate cedeaza acoperisul ca e vechi sau stiu eu...

Ma rog n-arw rost sa i tin morala atata deoarece nu sunt nici ruda cu el si nimanui nu ii place sa i se repete.

@The BlackEagle13, ai fost de treaba. Mult succes in Real Life.

Edited by BTD Jack

baieti se pare ca asta e ultimul mesaj pe care vil trasmit zilele astea.... m-am hotarat... ma duc la tara vreau sa mananc si eu mancare calda :))))) ca de o saptamana de cand au plecat ai mei numai in fripturi si cartofi prajiti stau :))0

nu ma..... cerere de invoire.... eu de aici nu mai ies frate decat daca ma da negru in suturi afara

daca iti e dor de mine deja uite o poza sa iti treaca dorum:)))) http://i.imgur.com/RKOXGnB.jpg

de ieri de la magazinul unui prieten.... apropo eu sunt in poza

Edited by AshimaPetrisor2014

Neata!

@Vinnie, Sincer sa ti spun, eu nu stiam ca ai confirmat cq nu ai o astfel de plroblema. Nu jucam regulat pe atunci.

Dar chiar si asa, nu se glumeste cu astfel de lucruri. Ma rog, e bine ca ai lamurit acest aspect. Ma bucur pentru tine, sa fii sanatos in continuare.

@AshimaPetrisor2014 Oho, pofta buna. :)) Buna e mancarea calda aa?:))

P.S. Am si eu ochelari din aceia, pwp! Ma dar nu stiu daca-s de baieti, cum au acolo sus prostiile alea albe:))dar merg ca-s pe negru (universali).

, nu mai facem nimic. Luam totul de-a gata. :))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic