Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@South Zack,

Aceste propozitii sugereaza importanta pe care o reprezinta prezenta noastra intr-o colectivitate. Multi nu mai stiu sa se opreasca cand au intrecut limita, nu mai stiu ce este acela respect. Mentalitatea romanilor lasa mult de dorit, nu se vede nicicum ca suntem in anul 2014 si ca am evoluat atat de mult de la perioada cand faceam focul cu prietrele; nu stim sa ne folosim creierul cum ar trebui.

In Romania daca un copil cu un handicap se duce intr-un colectiv, este marginalizat, se rade si se fac diverse glumea proaste pe seama acestuia si a problemei sale. Lcrurile acestea ma fac sa regret faptul ca sunt roman; in loc sa-l incurajeze cand face progrese sau sa-l ajute, ii face mai mult rau. Aceste lucruri ne duc cu gandul ca daca vom compara un animal cu un om, ii aducem mai mult o jignire animalului, decat omului.

Comportamentul si modul de exprimare a fiucarui om este foarte important. Prin felul in care te comporti reprezenti un exemplu' pentru cei din jur; ca acest exemplu' este negativ sau pozitiv, depinde de caz. Cei mici sunt, de regula, cei care copiaza modul in care se comporta, cat si exprima, cei mai mari.

Pentru o buna educatie a acestora, pentru a-i ajuta sa se integreze in societate si nu numai, este bine sa dai dovada ca ai cei 7 ani de acasa si sa te exprimi corect gramatical, atat oral, cat si in scris.

#1 Nu stiu cate randuri or fi, imi spui si daca nu-s minimul si crezi ca e ok comentarea, incercam sa mai dezvoltam. Dar cred ca sunt peste 6 randuri, imi spui.

#2 Asta am inteles eu dupa ce l-am citit de 2 ori. Daca gresesc, imi cer scuze, e a 2 a saptamana la Filo, cu cititul nu le-am prea avut, insa sper sa fie ok.

Salutare! Am ajuns si eu acasa, voi ce faceti? Ne vedem in game ca nu am foarte multe teme.

Edited by Jack D

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic