Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Destinat lui BlackThief si colegilor mei: cea mai serioasa factiune de pana acum =))

Bogdanu. a luat rank 4 si tudortudy23 avea rank 1

AqHBomY.jpg

Bogdanu inca are rank 4 iar tudortudy are tot RANK 4 -.-

fGyPcl2.png

Edited by Bogdanu Legend

Lasa @ noi sa fim sanatosi =)) O sa vina si randu tau, ti-am spus. Da poate ia tudor inaintea ta :))=))

Neata ce faceti ? Vad ca ati lasat'o mai moale cu posturile a?

Ne auzim diseara

@, Am facut rost de alt PC sa postez... bun, nu imi mai merge absolut deloc tastatura.. decat a,b,d,f,g,h,e .. nu imi pot baga nici parola cand intru in SA:MP. Asa ca, pana gasesc o tastatura (daca o gasesc) va trebui sa primesc invoire. Sorry :topic_closed:

@, salut fra'! Cursuri am de la ora 7. La 6: 15 e alarma telefonului, 6:22 ma scol din pat. 7 fara 5 ar trebui sa fim in clasa, ca se verifica uniforma; insa nu s-a verificat deloc pana acum. Eu plac la scoala la 7:58-59 pentru ca fac 1-2 minute, mers lent, pana la scoala. Cam acesta e programul meu intr-o zi obisnuita, insa ieri am avut foarte mult de invatat. La geogra m-a ascultat si am fost nevoit sa invat 2 capitole deoarece ne asculta din toata materia predata, insa n-am invatat-o ca lumea la inceput. A meritat, am luat 10 :X. :)) Iar azi dimineata m-am sculat la 5:50 si la ora 5:51 repetam o poezie la romana. :)) Noua nu ne da teme, insa ne rupe cu invatatul. Haideti in game.

@, da ma, pai era omul curios de ce m-am trezit la ora aceea. Uite asa mai facem si romane, sa ai ce reply da inapoi :>.

Ce fac colegii? Eu mai am de dat cateva amenzi, n-am muncit nimic saptamana asta si acum muncesc ca sa pot prezenta activitatea din aceasta saptamana. Voi ce faceti?

@ Aha , am inteles acuma,cum e treaba .. Si eu cam tot pe la 6:55 se aprinde televizoru si canta muzica..si pe la 7:50 plec la scoala ca fac 5-6 minute .. dar in schimb @ ai tu ore de la 12:00 dar sigur ai pana la 5-6 , cand noi si dormim o ora pana atunci :))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic