Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Oleacă de ordine pe blog -- http://ciprian-groza.blogspot.ro/ -- Mi-au mai crescut puțin accesările :X

# Mai stau puțân și mă culc, după ce bag o țâgară...mă cam dor picioarele că am venit pe jos de la țară în seara asta (vreo 13 km), că eu sunt handicapat :)) aveam chef de mișcare și nu știam cum să o fac la ora 10 seara :))

3$†1 J|\/|3k3|2 †|_| |\/|@!!!

Ș-am plecat și eu la somn. M-am plictisit tare la PC... am ascultat oleacă de NORD și Kazi în Ploaie =)) și acum ciussissima :*

Good night for english boys :*

Buna dimineata!

Salut baieti, ma duc si eu la somn.

* Inferno, mi-am postat raporul de activitate :)).

Am si eu o curiozitate. De ce l-ai postat de azi? :-S

S-a schimbat cumva data sedintei?

Salut baieti, ma duc si eu la somn.

* Inferno, mi-am postat raporul de activitate :)).

Salut. Asa repede l-ai postat ? Vezi ca l-aicam facut curcubeu raportu si a zis inferno ca le anuleaza.

Buna dimineata!

Am si eu o curiozitate. De ce l-ai postat de azi? :-S

S-a schimbat cumva data sedintei?

Eu is si cu scriptingu... Si momentan lucrez la cv, si vreau sa-l termin pana ambta..

Salut. Asa repede l-ai postat ? Vezi ca l-aicam facut curcubeu raportu si a zis inferno ca le anuleaza.

pt ce sa anuleze?

Salutare!

Raportul il puteti posta in orice moment al saptamanii, atata timp cat nu depasiti limita. Dar este riscul sa nu puteti da edit daca il postati prea devreme.

Eu is si cu scriptingu... Si momentan lucrez la cv, si vreau sa-l termin pana ambta..

pt ce sa anuleze?

S-ar putea sa fie anulat deoarece deranjeaza la citire toate culorile folosite de tine acolo. M-am chinuit 3 minute sa citesc tot, iar modelul nu este complet. Nu ai specificat puncatjul total.

Sa fiti cuminti astazi, eu ies in oras, si voi reveni pe seara. Bafta la raport.

Salutare!

Raportul il puteti posta in orice moment al saptamanii, atata timp cat nu depasiti limita. Dar este riscul sa nu puteti da edit daca il postati prea devreme.

S-ar putea sa fie anulat deoarece deranjeaza la citire toate culorile folosite de tine acolo. M-am chinuit 3 minute sa citesc tot, iar modelul nu este complet. Nu ai specificat puncatjul total.

Sa fiti cuminti astazi, eu ies in oras, si voi reveni pe seara. Bafta la raport.

Multumim, s-ar putea sa am si eu prima plangere o.O.

Salutare!

Unde sa postez punctajul total ? Nu scrie niciunde pe model "Punctaj Total" sau ceva de genu..

Salut baietii.. ce faceti...?

Facem pe la ora 20-21 un Mini - Antreament..? ce ziceti...?

fara antrenori.. noi intre noi.. se ne mai invatam unii pe alti cate cv..

Edited by Alex Official

Salut baietii.. ce faceti...?

Facem pe la ora 20-21 un Mini - Antreament..? ce ziceti...?

fara antrenori.. noi intre noi.. se ne mai invatam unii pe alti cate cv..

Sunt degeaba toate antrenamentele astea, atat cele organizate de lider / sublider, cat si cele organizate de noi.

Te antrenezi destul cand mergi dupa suspecti. Antrenamentele astea sunt o totala pierdere de timp, parerea mea.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic