Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata LVPD!

Va doresc multa bafta celor 2 "veterani" care au decis sa paraseasca acest departament. Am fost de cateva ori alaturi de voi in acest an al vostru si am observat ca ati facut o treaba minunanta. Sunt convins ca sunteti niste legende ale acestui departament. Numa bine!

De 1 decembrie vreau să va urez tot binele de pe lume şi să fiiti la fel de buni în ceea ce faceti şi mai ales să fiiti mândri că sunteti români. La mulţi ani!

Ai primit un report si de la mine. In primu rand invata cate zile are o luna, azi e 30 Noiembrie, nu 1 Decembrie. In al doilea rand, nu ne pasa nici cat de putin de spammu tau de facut +1, o sa fii sanctionat.

Multa bafta in continuare Zack si Pvp :*

Edited by TudorTudy23

Salutare LVPD! Ce faceţi?

@, Nici măcar nu este 1 Decembrie pentru a ura aşa ceva, dar este interzis, doar membrii LVPD au voie să posteze în acest topic, nu mai are rost să îţi dau şi eu report, succes!

Vreau să le urez celor doi care au decis să părăsească acest departament succes în continuare!

A nins ma in Bucuresti , cu grindina :))) @HeLpErr

Am sa incep si eu raportul si ne auzim la sedinta daca e voi ce faceti? :D

Bine cu juma de gura @South Zack :))) hai ca a fost ok si antrenamentul pe ziua de azi dar raportul tot nu l-am inceput :))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic