Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am luat o mica pauza din game , vad ca a fost misto la parada :)>- pacat ca n-am putut sa intru

@@South Bone misto melodia o am si eu ,imi place bass-ul ei :D !

---------------------------------

Uite dau o fuga cu nabbu' de @ pana la magazin apoi revenim in game .

---------------------

De la ora asta te culci ma silitorule ? :))) @

Edited by ScorpioNNNN

Da ..@@ScorpioNNNN acuma am auzit-o ,e de draguta, Dar am mai gasit una, care mi se potriveste :)) hahaha

Bai ,culmea si mie imi place si prin absurd si mie mi se potriveste :))))

De cate ori o vedeam pe youtube nu ii dadeam play ca nu credeam ca e frumoasa,dar vad ca este ! :D

Eu acuma am gasit-o si deja i-am dat replay de vreo 5-6 ori ...ma face sa o trimit la cineva, dar ma abtin ca ma enervez . Si nici n-o mai ascult,ca ma supar iara :)) Ma luat febra muzici , defapt o am toata ziua

Eu am iesit, noapte buna. Felicitari celor care au luat rank up, tot nubi sunteti :))

@@South Black Thief, Mersi, mersi :))) rau ca facut cand ai folosit [/giverank] pe nobu de @ScorpioNNNN, o sa te trezesti cu reclamatii ca nu mai au membrii cu ce sa plece dupa wanted, parca-l si aud "Infernus - al meu, celalalt infernus, tot al meu, ultimul infernus? AL MEU!!! NRG? AL MEU, IA MANA" =)))))

Edited by S h o c k w a v e

@@South Bone stiu senzatia la fel vreau sa fac si eu cand imi place ceva vreau sa le arat si altora :));)

Multumesc inca odata @@South Black Thief & nabbet esti tu ofiterul lunii ce te vezi :)EDIT : Iesii maaaa copilee =)))))))))))))))))) auzi la elll =)))

-----------

Felicitari si celor care au mai luat rank up ,ne mai auzim si maine rugati-va sa mai prindeti vrun infernus =)))) Noapte buna colegi !

Edited by ScorpioNNNN

Buna dimiii ! :)) Ce faceti ?

Eu tocmai m-am trezit, beau un ceai ca ma doare gatu foarte tare nu stiu dece... Felicitari celor care au luat rank up si sper sa va faceti treaba !

Ne auzim diseara in game cand ajung acasa .

Altii abea s-au trezit , unii nici nu s-au culcat =)))) @

Ce faceti maa?

@ stati-ar in gat kebab-ul de la 5 dimineata din viscolul ala treci la scoala :))))) hai ca ne mai auzim si in game , bafta ! :D

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic