Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare LVPD! Ce faceţi ? Eu acum am ajuns de la liceu, imediat intru şi eu în GAME să mă apuc de quest.
@@AIM K0rS, Care-i problema ta? Blackthief ştie de ce nu am putut ajunge, mai ai vreo altă neclaritate? Eu zic să îţi vezi de ale tale.

Edited by South Skipper

@, Ti-ai cam luato in cap de cand esti helper cand erai cu mine in GSB nu erai asa, usor usor ca nu esti tu ce-l mai grozav crezi ca esti mai presus de altii daca esti helper sau ca ai o experienta mai vasta?Nu ma cert cu tine nu vreau sa inteleaga Black ca ne certam, doar spun adevarul

Edited by AIM K0rS

Salut, plictiseala in ora de engleza:)) Voi ce faceți?

@@South Zack,Da am restrictie , maxim 2 post-uri pe zi

SaloooooooooooooooTTTT !!

Ce fac fetele ?

Eu acuma am ajuns !!

Ne auzim in game !!

2/2 sa vezi ce iti dau tie hotie.

Salut,eu doar ce am ajuns de la liceu.

Ne auzim in game.

RoPkGQa.jpg

Pentru cei care nu au facut LV.

Eu ma bag la un film,ne auzim maine.

Noapte buna LVPD.

http://i.imgur.com/Se4euzF.png Aici harta LS si LV 50/50 ! Succes.

Salutare am intrat de pe tel sa vad ce mai faceti,mersii Skipper pentru harta :))) bada-proste
Ne auzim maine daca e noapte buna ??✋?♨?❤

Salut, sunt la TIC, peste o ora dau teza la mate, si nu stiu nimic :)))

Voi ce faceti?

Buna dimineata baieti! Succes la teze, maine am si eu la romana. Ne auzim mai pe seara in game, bafta!

Salut,doar ce am ajuns de la liceu.

Ne auzim prin game.

Salutare LVPD! Ce faceţi ? Eu acum am ajuns de la liceu, imediat intru şi eu în GAME să mă apuc de quest.
@@AIM K0rS, Care-i problema ta? Blackthief ştie de ce nu am putut ajunge, mai ai vreo altă neclaritate? Eu zic să îţi vezi de ale tale.

SalooooooooooooooooooooooTTTTT LooMee!!!

Ce faceti ?

Eu acuma am ajuns , avai ce ploua !!

Ne auzim in game !!

Eu am iesit loomeee !!

Ne auzim maine !!

Nb s@lp@ !!

Felicitari, cel mai spamat topic din LV Factions, dar ca si restul o sa va avertizez. De data asta, data viitoare o sa fiti sanctionati pe forum, si liderul risca la sanctiuni drastice.

Acest topic nu este pentru +1 neata noapte buna s.a.m.d.

Nimeni nu zice ca nu puteti face off topic, dar sa fie si on topic, LEGAT DE FACTIUNE!.

Edited by Mr Rey

Neata colegi

Blackthief nu am inteles mai nimic.. deci regulamentu cu cop atack si cop kill a fost tot timpu.. asa din ce stiam eu ..

daca e alcumva te rog sa imi mai explici 1 data sau dami Pm daca iti faci timp..

Succes colegii am plecat la servici, o zi buna sa aveti :* !

@, Asa este, pentru noi nu cred ca s-a schimbat nimic. Insa am impresia ca NG stia ca daca sunt atacati/omorati in Jail, vor acorda wanted DM Jail, nu cop attack/kill. Pe scurt, nu e schimbare, e regula nescrisa trecuta in scris. Mi s-a spus sa v-o aduc la cunostiinta.

Imi cer scuze , am vrut doar sa mai disting putin atmosfera

Edited by Danny313

:Duminica 14.12.2014 ,ora 20 war PDs vs NG + RDT. Vreau prezenta maxima, daca mai postati dupa mine, dati quote. 0 Quote MultiQuote
Edited by Raw SEF

Si antrenamentul de la 15:00 se mai tine?

Duminica, 14.12, ora 20 - War cu departamentele, in formula: PDs vs NG + RDT. Vreau prezenta maxima, daca mai postati dupa mine, dati quote.

@, Scuze, nu am -1 nicaieri. Next time.

Duminica, 14.12, ora 20 - War cu departamentele, in formula: PDs vs NG + RDT. Vreau prezenta maxima, daca mai postati dupa mine, dati quote. Antrenamentul nu se mai tine la ora 15.

Cica a incercat CarLa sa ma omoare...a incercat :

Serus ba, de mult n-am postat aici, spammeri ce sunteti. Ne vedem la war, sa nu uitati ca daca nu veniti va trebuie invoire deoarece antrenamentul este inlocuit de acest war, pwp

@, De clipu asta ziceai ma?:

Clear By K0rS:)))).Asta e eram si eu mai tanar

GSB power

Aaa si app uite-te si tu cat de codati erau VTB pe vremea aia: https://www.youtube.com/watch?v=zvDi_ngd0z8

Edited by AIM K0rS

@, Aaa VTB ok uite-te aici ce dauna le-am dat la toti 5 de unu-l singur:

Astea raman doar amintiti pentru mine:))))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic