Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Eu am fost până în oraș de mi-am plătit câteva facturi, și acum vreau să fac oleacă de baie. Mă pregătesc să plec la țară pe la 7 și ceva :X

Spor la carnete luate, ca s-o luați de lunea cu bine :))

Ce-mi plac poeziile scrise de tine, nu te-ai gandit sa le publici intr-o carte / culegere de poezii ceva?

Cred ca ai face furori, cel putin mie imi plac, adica au sens, nu ca unele scrise de mari autori care nu au sens...

La 19:00 am meditatii la ROMANA, sa nu faceti prostii fara mine!

Salutare ofiteri.

ATENTIE: La sedinta din 14.04.2013 s-a decis:

ANTRENAMENTUL SE MUTA IN ZILELE DE JOI LA 21:00

dati quote va rog sa vada toti

Salut Chief. Ce mai faceti ?

Deabea am venit de afara sper sa iau si eu o licenta azi :))

Hi, Adi.

Yea, you`re right. The meeting was classic, but the training was great. I liked that exercise with the cars.

@, you had a great ideea.

Adi, even you`ve had the honor to use event chat (/e). Like a boss! Or two... B-)

Haha very great job BlackThief did :))

I will say /e Like a boss! :)) dont worry

Ce-mi plac poeziile scrise de tine, nu te-ai gandit sa le publici intr-o carte / culegere de poezii ceva?

Cred ca ai face furori, cel putin mie imi plac, adica au sens, nu ca unele scrise de mari autori care nu au sens...

Am vreo 30, pe lângă alte zeci de aforisme și câteva proze. Trebuia să-mi scot carte la sfârșitul clasei a 12-a, dar m-am răzgândit deoarece am blog-ul, gratis pentru toată lumea :))

Aștept să mai strâng câteva și după, ca să iasă o carte cât de cât stufoasă.

# am ajuns și eu la țară, stau puțin la o cafea, poate înregistrez o piesă, și după poate intru în samp; să fiți răi în ceea ce privește suspendarea de carnete :)) mwhahaha >:)

Salutare ofiteri.

ATENTIE: La sedinta din 14.04.2013 s-a decis:

ANTRENAMENTUL SE MUTA IN ZILELE DE JOI LA 21:00

dati quote va rog sa vada toti

Sa te ajut putin ;). Mai fac si eu +1 :D

** ! ATENTIE ! **

Se pare ca nu pricepeti prea usor un lucru. Mai jos v-am facut o poza, unde am exemplificat cand nu puteti face puncte pentru raport.

asghh.png

Patratelele albe semnifica ca puteti face puncte pentru raport. Patratelele albastre semnifica ca NU puteti face puncte raport.

Puteti da quote si la asta, sa vada toti cand se face raportul. (si nici un plus acolo in semn de multumire nu strica)

Doresc sa va urez un Bun venit! celor care au intrat astazi in LVPD. Aveti grija ce faceti, sa nu va certati cu alti colegi din alte departamente, sa va feriti cat se poate de post-hunteri ( sa nu ajungeti in situatii urate ) si nu uitati: mai iertati si voi din cand in cand, mai prinde bine la corason :))

Noapte buna LVPD! Ne auzim maine, bafta la raport!

Welcome celor noi.

S-a cam dus și ziua de azi.... Intru și eu în game în curând să vânez niște carnete :)) care bineînțeles vin la pachet cu jigniri, posturi și alte alea :))

Salutare! Se pare ca vom fi colegi de astazi. Sper sa ne intelegem bine!

Am plecat la culcare...somn usor, sa visati amenzi date si licente suspendate :))

De astăzi voi fi noul vostru coleg de suferință. Sper să ne înțelegem cât mai bine!

Edited by MasterOfPoker94

De astăzi voi fi noul vostru coleg de suferință. Sper să ne înțelegem cât mai bine!

Bun, atunci alătură-te și suferinței mele, că mă doare o măsea de mor :(

Buna seara ofiteri.

Vreau sa le urez un calduros WELCOME celor noi. Va reamintesc urmatoarele lucruri:

-Raportul in prima saptamana este obligatoriu. Termenul limita de postare este sambata la ora 22.

-Participarea la prima sedinta este obligatorie. (duminica, ora 14).

-Antrenamentul este joi, la ora 21, si cine nu vine fara invoire este sanctionat cu FactionWarn.

-Aruncati o privire la tabelul facut de mine privind raportul de activitate, ca sa stiti cand nu puteti face puncte pentru raport.

-De asemenea, aveti o poza la regulament intern cu zona de activitate a ofiterilor din echipa ROADS, si una cu limitele de viteza pe fiecare strada.

Salut, sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine.

PS: Deci punctele care le facem intre ora 23-24 pentru raport nu se pun din cate inteleg.

Nu este asa... Mai studiaza putin tabelul facut de mine. Sunt 2 patrate albastre in toata saptamana, asta inseamna 2 ore, in intervalul 22-24, sambata seara. Atunci NU ai voie sa faci puncte pentru raport, adica nu se iau in calcul.

Mai clar decat tabelul acela nu se poate exemplifica. Imi pare rau pentru cei care nu au inteles.

PS: Deci punctele care le facem intre ora 23-24 pentru raport nu se pun din cate inteleg.

Doar in seara de sambata de la 23 la 24 nu ai voie. In rest, ai voie oricand, de la 00:01 ( duminica ) ai voie sa incepi raportul!

130sP.png

Pana acum am facut69puncte la raport, voi cate aveti?

P.S. Eu ma duc la somn, maine la 6:30 ma scol.

Edited by PDRobbie

Mda...cam atât pe seara asta...Mă bag la un Criminal Minds, că rămăsesem la episodu 8 / sezonu 8. E prea mare plictiseala :(

Spor la școală băieții azi.

Sper să se oprească și ploaia / vântul de afară...m-am cam săturat de vremea asta..

Neața...deja mă simt rău când văd vremea de afară :))

Mă duc să bag oleacă de mâncare în mine, și poate intru și eu în game.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic