Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Daca ar fi cineva cineva cu cap la conducere, am putea ajunge si noi sus. Avem una dintre cele mai frumoase tari din Europa, pacat ca nu stim sa investim in noi.

Cea mai mare problema a romanilor este ca avem mentalitatea aia: "Eu sunt cel mai bun la orice".

Suntem o natie de Dumnezei.

Olla baieti , inceput de weekend, Super <3, nu o sa va intreb ce faceti,ca nici pe /r nu intreb asta :))

Va doresc un weekend placut, v-am pupat,si ne auzi in game :*

Stau,tu ce faci?

P.S Maine am teza la matematica si n-am invatat nimic,ce ma fac?

copiute nu prea ai cum sa faci ca e ceva ce trb rezolvat pe loc, 1 . inveti (in cel mai rau caz) . 2. copii (in cel mai fericit caz) , 3. te lasi de scoala =))

Hello baieti,welcome celor noi, daca aveti probleme sau nelamuriri intrebati cu incredere pe /r ca sa nu gresiti,si aveti mare grija la post hunteri.

V-am pupat,noapte bunaa :*

Welcome frumosilor, aveti grija ce faceti prima saptamana ca avem cam multi fanuti care va vor raul. Aveti ceva nedumerire, nu ezitati sa intrebati. Cius

Edited by DropZZ untouchable

Oficial, toti cei care au trecut testele sunt considerati membrii.

Sunteti nevoiti sa efectuati raportul pe saptamana asta, aveti suficient timp, daca aveti nelamuriri sau probleme cu ceva nu ezitati sa cereti ajutor.

Recitit regulamentul cap, coada si va asigur ca nu vor exista probleme, si aveti grija si la post hunteri, colegii vostri au dreaptate, au inceput sa fie din ce in ce mai multi.

PS: Daca nu va merge samp, schimbati-va versiunea in 0.3.7, s-a facut update.

Buna seara tuturor, eu sunt noul vostru coleg. Ma bucur sa vad ca sunteti saritori si doriti sa sa ne sariti in ajutor cu sfaturi si vorbe bune! Sper sa ne intelegem in continuare cat mai bine si sa nu avem probleme. O seara cat mai buna tuturor si succes maine!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic