Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata dragi colegi ! A venit momentul sa-mi iau ramas bun de la voi. Sper ca intr-o buna zi sa ne mai auzim pe /r..eu ii multumesc in special lui Carlito ca mi-a acordat aceasta sansa minunata .

P.S: Aveti grija la posthunteri.

Bafta, DEDE99, sper ca ai sa te intorci ! Ce mai faceti baieti, cum o mai duceti? MARE grija la Post-Hunteri cva sunt foarte ,foarte multi, mai ales cein de level 8-20 !

Edited by Marius ADM

@@NUSUNTDEDE, Oameni frustrati pe viata lor , in care nu au realizat si nu o sa realizeze nimic , singurul lucru la care sunt "buni" e acela de a face rau celorlalti , nu ii intereseaza ca nu au prieteni si la nevoie nimeni nu ii ajuta , ei se "hranesc" cu raul facut , daca nu ar fi astfel de oameni noi nu ne-am da seama cand gresim , deci in tot raul pe care il fac , exista si un lucru bun , ne ajuta pe noi sa fim mai atenti , astfel devenim mai buni .

@@Fira VIP, Chiar m-am intrebat daca am dat unfollow sau chiar nu a mai postat nimeni

Neata jmeeni :)))) ooo putin asa pe manele =))) chiar am uitat de melodia asta..Ce faceti ati auzit ceva de la Carlito de cei noi intratI?

@, mersi :))) o vrei tu si asa ma gandeam sa o schimb

Edited by Squiz ADM

no, fain e sa ai coleg de camera ca al meu... m-am ales cu o noapte alba si pe langa asta ma tot enerveaza ca ascult muzica si tot il aud cum sforaie...

Coleg de camera? :)) Trebuia sa ai colega :>

Salut, am venit de la liceeu au terminat astia de a 12, nici ore n-am facut am stat ca bossu :))

Ce fache bajjetzii?

Welcome celor noi, puteti sa va considerati membrii :).

Aveti grija ce faceti, acolo unde intampinati probleme intrebati-va mereu colegii si ascultati sfaturile celor de rank superior.

Raportul vostru pe saptamana asta e obligatoriu, asa ca va urez spor la treaba.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic