Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am 409 gold imi mai trebuie o gramada drq :((

Daca nu primesti unban de la admin vei fi demis cu 3/3!

EDITED:

Pentru cei noi, va sugerez sa mai cititi odata topicul http://forum.b-zone.ro/topic/122622-lv-police-department-regulament-intern-internal-rules/pentru a nu avea probleme. De asemenea ii multumim lui Adii care s-a ocupat cu updatarea pozelor legate de skin-uri pe rank-uri si zona de actiune a noastra!!

Edited by AT AndreiG

Salut baieti. Sper sa nu va supar ca fac un post aici insa vreau sa va arat o propunere care ne-ar ajuta pe toti membrii departamentelor. Sunt sigur ca si voua vi s-a intamplat macar o data sa aveti dubii daca un player are in /mdc wanted + cop attack (no drept) sau cop attack + wanted (drept). Aveti propunerea mea mai jos. Sper ca nu v-am deranjat prea mult cu acest post. Pana la urma este spre binele nostru zic eu. Noroc!

http://forum.b-zone.ro/topic/325459-propuneri-diverse/

Am auzit ca vor fi cateva sanctiuni dupa antrenamentul de astazi... Nu e prima data cand ma dezamagiti... Daca nu pot fi ON de ce nu ascultati de cei care organizeaza antrenamentul? Cred ca vi s-a urat cu binele. Maine vor aparea sanctiunile asa ca nu va mirati... Daca nu puteti face fata la ceea ce se cere intr-un departament nu va tine nimeni cu forta... Uitati-va ce bataie sunt pe 6locuri disponibile... Voi de ce nu le pretuiti? Vi se pare ca daca ati intrat aici vi se cuvine totul? Cum ati intrat asa puteti si iesi, asa ca bagati-va mintile in cap si revizuiti-va comportamentu

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic