Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bună ziuă la toată lumea. E vremea faină azi afară...merge de o plimbare până în oraș.

Ne auzim prin joc mai târziu după ce termin și eu niște treabă...și diseară la antrenament.

Salut LVPD. Nu stiu daca pot ajuge la antrenament. Am mult de invatat :((. Maine 2 teste si pun pariu ca ma si asculata pe la biologie deci...... nu am timp sa stau maine dimineata sa imi si invat si sa imi fac si temele.

$@L la toată lumea..am terminat și eu niște treburi prin casă / curte de curând.

Am văzut cam multe FW pe acolo la reclamații...care-i treaba cu voi ? :|

În curând îmi reinstalez samp-ul .. mă cam seacă crash-urile ...

// noapte bună pentru somnoroși .. mâine e week-end ... cred că abia așteptați ...

Edited by ParKeTzaL

În curând îmi reinstalez samp-ul .. mă cam seacă crash-urile ...

// noapte bună pentru somnoroși .. mâine e week-end ... cred că abia așteptați ...

Daca.ti bagi o gramada de moduri...

Noapte buna, ne auzim maine. Deja am 55 de poze:)).

Nebe, nu recuperezi? :))

Ce să recuperez ?

Daca.ti bagi o gramada de moduri...

Care mă ? Overdose + speedometer + HP number at health bar + chrome weapons = multe moduri ? Înainte aveam un rahat de mod pentru FPS ... că vai cică face samp`ul să meargă mai bine .. da de unde atâta pomana ... văd că acum e mai ok ... La ce tigaie de laptop am .. mă și mir că nu mă lasă odată pentru totdeauna ...

Noapte buna, am 70 de puncte. Kiranulea eu nu prea astept week-end-ul deoarece Sambata fac scoala...deci :(

Chiar ... faceți școală în week-end .. uitasem de faza asta ...

Și eu care mă bucuram că în week-end petrec mai mult timp cu fumeia .. dar tre` să se ducă la școală .. ce rahat de învățământ ...

// oficial am 2 săptămâni în LVPD :D

Edited by ParKeTzaL

$@L la toată lumea..am terminat și eu niște treburi prin casă / curte de curând.

Am văzut cam multe FW pe acolo la reclamații...care-i treaba cu voi ? :|

Neatza LVPD. Da parketzal cam multe fw, numa eu am primit 2 :)) pentru DM aiurea. Ma credeam in mafie nu in PD :))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic