Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hello, check dis.

Frumos, și relativ ușor de "copiat". Are și câteva elemente de tutting ca să se vadă bine. Dacă mă pun azi să lucrez la asta, reușesc să fac ca el în 4-6 ore.

Cam greu te-ai prins :O.

Sa zicem ca eu m-am prins mai greu la faza asta, dar tu la faza de mai jos nu te-ai prins deloc:)))

-Pe unde o luam?

-Noi nu o luam, noi mergem!

Frumos, și relativ ușor de "copiat". Are și câteva elemente de tutting ca să se vadă bine. Dacă mă pun azi să lucrez la asta, reușesc să fac ca el în 4-6 ore.

Sa te vedem :-W

Sa zicem ca eu m-am prins mai greu la faza asta, dar tu la faza de mai jos nu te-ai prins deloc:)))

-Pe unde o luam?

-Noi nu o luam, noi mergem!

M-am prins, pe unde o luam se referea pe unde ti-o dau eu si ei nu o iau de la mine ei merg, ce mare greutate?

Va salut din ora de romana. Inca 3 ore jumate si ajung acas.. parca.nu mai trece timpu... ce faceti ? Sanatosi ? Galbeni de grasi ? :))

Va salut din ora de romana. Inca 3 ore jumate si ajung acas.. parca.nu mai trece timpu... ce faceti ? Sanatosi ? Galbeni de grasi ? :))

:)) Să vezi fază :)) am ieșit la un tenis, și a trecut o dubă și dădusem mingea aiurea și a călcat`o :)) BUUUUM !!!!!

:)) Să vezi fază :)) am ieșit la un tenis, și a trecut o dubă și dădusem mingea aiurea și a călcat`o :)) BUUUUM !!!!!

:))))))))

Las, o aduc pe a mea :))

Buna ziua ofiteri. As vrea sa va anunt ca la ora 19:30 am de gand sa organizez o activitate. Va rog sa intrati cat mai multi in game la ora respectiva, si veti primi acolo detalii. Daca nu suntem minim 15, amanam pe alta zi.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic