Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

De mânci zamă de fasole

Și bei apă de izvor,

De beșini tu nu duci lipsă,

Nici de budă nu ții dor.

=))))

Am găsit chestia asta scrisă pe o bancă la școală :))

Back si eu de afara, welcome celor noi si sper sa va acomodati repede. Sunt prea obosit dupa 300 de km mersi cu masina sa ma mai joc. Ascult putina muzica si ma duc sa ma culc, maine am liceu...

Buna seara!

Welcome celor noi. Va reamintesc urmatoarele:

-sunteti in teste 2 saptamani

-aveti raport obligatoriu in prima sapt.

-sedinta si antrenamentul din prima saptamana sunt obligatorii. Mai multe detalii gasiti pe forum.

-aveti grija la noile reguli. La sedinta voi explica mai pe indelete cum este cu ele, dar pana atunci sper ca va veti descurca.

Si va dau un sfat: sa va asteptati la posturi din orice nimic. Faceti dovezi ca sa fiti siguri pe voi. Sper sa faceti o treaba buna.

Welcome celor noi!

Mulțumesc. Sper să ne înțelegem bine :)):)) :))

# care-i treaba ? V-ați acomodat cu noile reguli ?

# care-i treaba ? V-ați acomodat cu noile reguli ?

Da aseara am facut deja 5 newbie mai fac si deseara cel puitin 2 si gata. Neatza acum m`am trezit si eu cu greu, ma duc sa fac un dus si sa imi beau cafeaua. Azi scoala :(

Neata. Tocmai ce-am terminat de mancat, mai stau vreo 10-20 minute si ma duc la liceu. Ne auzim pe seara, bafta la liceu !

Salut tuturor.

Mii de scuze pentru acest reply.

Presupun ca tuturor va plac jocurile de carti.Ei bine,cu scurt timp in urma am ales propunerea unoi campionat de carti.

Acest campionat va fi constituit din doua jocuri de carti,acestea fiind : Makao si septica.

Haideti sa punem in aplicare ceea ce ne place.

Link-ul propunerii il gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/130215-propunere-campionat-makaoseptica/

In caz ca te-ar incanta un astfel de campionat nu ezita votarea acestuia printr-un +.

Inca o data,ma scuzati de deranj.Succes.

Salut tuturor.

Mii de scuze pentru acest reply.

Presupun ca tuturor va plac jocurile de carti.Ei bine,cu scurt timp in urma am ales propunerea unoi campionat de carti.

Acest campionat va fi constituit din doua jocuri de carti,acestea fiind : Makao si septica.

Haideti sa punem in aplicare ceea ce ne place.

Link-ul propunerii il gasiti aici: http://forum.b-zone....t-makaoseptica/

In caz ca te-ar incanta un astfel de campionat nu ezita votarea acestuia printr-un +.

Inca o data,ma scuzati de deranj.Succes.

p@

prefer poker

[...] Bă am luat 2 carnete azi ... și vreo 4 amenzi de viteză .. slăbuț tare ...

[...] Bă am luat 2 carnete azi ... și vreo 4 amenzi de viteză .. slăbuț tare ...

Eu n-am luat carnete :)) Mi-e mila de ei.

Eu n-am luat carnete :)) Mi-e mila de ei.

Ești slab. Trebuie să fii reeducat, reanalizat, regenerat, reabilitat !!! Aici, în acest departament, doar cei fără inimă / milă au șanse de supraviețuire, într-o junglă cu o multitudine de șoferi nebuni. Deci trebuie să nu iertăm nimic.

=))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic