Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu credeam ca va fi atat de fain la SWAT.

O nouta viata de politist. Robberi , fugari. Foarte fain !

Ma bag si eu la somn. Maine am scoala.

Noapte buna tuturor !

V-am lăsat şi eu, o seară bună în continuare, spor la raport.

Noapte bună.

Spor si tie ! Good night !

Design naspa.. Mai am 2-3 luni la dispozitie pana sa iau o decizie spre a-mi gasi masina perfecta ... Vreau ceva cu multi cai, putere nene.. Noua nu cred ca o sa iau, deoarece ma plictisesc repede si o schimb si nu are rost sa pierd o gramada de bani.

N'am spus ca America nu are masini bune, are Fordul care e stas.. Ma mai gandesc, dar pica Honda

Alte pareri? :*

Ma rog daca nu Honda nu stiu ce , unica marca din cate am avut asta e cea mai buna du deja alegi ce doresti.

Bafta tuturor, mi-a parut bine sa fim colegi. Succes :D

Bafta nubule!

Salutare, intru si eu in joc in cateva minute. ( R3g3n3sys takes the cucu )

Salut colegi, am ajuns si eu acasa, ce vreme frumoasa e afara :) Imediat ies putin cu prietenii.

Vorbim mai spre seara, bafta!

Mi-am depus și eu demisia, chiar numai am timp de departament momentan, se apropie vara, voi fi mai mult pe afară, mă retrag într-o mafie (unde sunt chemat de 2 săptămâni încoace :)) ), spor la muncă tuturor!

Salut ofiteri !

Acum am venit si eu de la scoala. Plictiseala ultimele 2 ore. Am plecat

O sa intru la arrest/rob.

Sa aveti mult spor !

Mi-am depus și eu demisia, chiar numai am timp de departament momentan, se apropie vara, voi fi mai mult pe afară, mă retrag într-o mafie (unde sunt chemat de 2 săptămâni încoace :)) ), spor la muncă tuturor!

Multa bafta , Compaq. Pastram legatura pe skype .

Succes în continuare. Ne mai auzim pe Skype.

Buna seara, am trecut sa va salut si as avea o rugaminte, si anume: daca aveti placerea si timpul necesar sa va spuneti si voi parerea despre aceasta lucrare din topicul http://forum.b-zone.ro/topic/126308-suvenir-rpg-template-preview/

Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post, multumesc. O seara buna tuturor!!

Corinutza

Noapte buna SFPD , ne vedem maine ..

Noapte bună noob.

+1 ;) ;)

Acelasi subiect de discutie aici e mereu : ,, salut am revenit din .. ne vedem in game '' .. faceti si voi alte comentarii utile , altfel .. o sa fie inchis topicul

Am ieşit şi eu.. mi-am făcut şi eu minimul de raport, pot să trag chiulul de acuma :))

Noapte bună.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic