Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutari tuturor, de astazi voi fi noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem. Unii ma cunoasteti deja dar e loc de mai bine. :3 Care-i treaba?

Baga mare, ca ai un raport de facut pana Duminica seara!

@@AT S4bin95, Sambata nu prea cred. Sambata unii dintre noi mergem la club sa bem , sa stam in cap =))

Nu-mi spune de stat in cap ca nu stiu ce-i cu mine. :)) Am avut iari bal. Asta seara majorat si mai am maine unul. Deci.. Da.

Salutare,sper ca v-a plăcut mica activitate pe care am facut-o noi astăzi.În seara aceasta o sa mai organizam una la ora 20:00 pe la 19:50 sa fiți on . VREAU PREZENTA MAXIMA!Spor la raport.

@AT Tuckson Nu , activitatea de astăzi pe care am facut-o nu a fost obligatorie, am făcut-o doar cu cei care au fost on la momentul respectiv,Și nici cea dîn seara aceasta nu ar fii obligatorie dar din respect pentru cei care depun un efort sa ne ajute la aceasta pregătire va rog sa veniți în număr cât mai mare . Adunarea în armoury la 19:45. Mai multe detalii in game

Mă bucur ca va plăcut, era și mai frumos dacă ne ajuta un admin 3+ , dar asta e data viitoare.

Băieții vreau prezenta maxima diseară mă bazez pe voi!la 19:45 sa fiți câți mai mulți on , facem cu a zis și S4 un mic antrenament pentru acel war 4 fun . Deci hai sa le arătăm tuturor ca SFPD cel mai bun departament powerr ! :)) Pana atunci bafta la raport!

Da.. Si am terminat si eu raportul si singurul lucru care imi vine in minte sunt versurile astea:

:))) Da cine'i mare barosan!

Neata, Style, neata SFPD. In nou inceput de saptamana! De abia astept sa se termine =)))))

Nu-i asa? :))

Tura asta poate fac si eu raportul din timp.

@, pai da =))), data trecuta ai avut o scuze ca ai intrat mai tarziu =))), sa te vedem acum ce poate face micul reporter :)), pwp la corason :X

Am intrat tarziu dar am si avut destule pe cap, am avut in feicare zi cate o treaba, teme, petreceri. Trebuia sa mai si dorm, chiar nu mi-a permis timpul pana duminica. Recuperez saptamana asta.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic