Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce sa le fac, am pus cerere de unban, acu' sa vedem ce or zice. :))

Edited by AIM Coroiu

Salut colegi,eh ce sa fac daca am injura indirect un admin:)) asta e se mai intampla...ma spiona cu recon nabu:)) si m-a prins ca na se mai intampla....RIP SUZII & CIOROIU. Mi-a raspuns Odin la unban si o sa ramana ban-ul,csf... Bafta s4bin cu factiunea si ba nabilor nu va mai certati pe /r:)) totusi suntem o familie:P Poate o sa ne mai auzim pe /d:) BAFTA....REMEMBER SUZII SEF DE SEF MAFEOT!:))

Salut colegi,eh ce sa fac daca am injura indirect un admin:)) asta e se mai intampla...ma spiona cu recon nabu:)) si m-a prins ca na se mai intampla....RIP SUZII & CIOROIU. Mi-a raspuns Odin la unban si o sa ramana ban-ul,csf... Bafta s4bin cu factiunea si ba nabilor nu va mai certati pe /r:)) totusi suntem o familie:P Poate o sa ne mai auzim pe /d:) BAFTA....REMEMBER SUZII SEF DE SEF MAFEOT! :))

Maai :( de ce viata-i asa dura ma... Nu meriti sa iesi din SFPD, esti unul din cei ce fac imaginea acestui departament, nu te las sa pleci!:(((((

Salut colegi,eh ce sa fac daca am injura indirect un admin:)) asta e se mai intampla...ma spiona cu recon nabu:)) si m-a prins ca na se mai intampla....RIP SUZII & CIOROIU. Mi-a raspuns Odin la unban si o sa ramana ban-ul,csf... Bafta s4bin cu factiunea si ba nabilor nu va mai certati pe /r:)) totusi suntem o familie:P Poate o sa ne mai auzim pe /d:) BAFTA....REMEMBER SUZII SEF DE SEF MAFEOT!:))

Ba suzii bafta in continuare mersi pentru ca te-ai ostenit aa dai testele cu mine.Bafta multa.TE PUPA #GABY!!!!!!!

Salut colegi,eh ce sa fac daca am injura indirect un admin:)) asta e se mai intampla...ma spiona cu recon nabu:)) si m-a prins ca na se mai intampla....RIP SUZII & CIOROIU. Mi-a raspuns Odin la unban si o sa ramana ban-ul,csf... Bafta s4bin cu factiunea si ba nabilor nu va mai certati pe /r:)) totusi suntem o familie:P Poate o sa ne mai auzim pe /d:) BAFTA....REMEMBER SUZII SEF DE SEF MAFEOT! :))

Wa Roby parca nu-mi vine sa cred ca ai luat ban, a mai pierdut sfpd-ul un membru de valoare...bafta boss si sa ne auzim cu bine. :(

Edited by Str1Razvan

Bai Suzi esti nab.Ba frate cu cine ma mai cert eu pe /r?

@@AT S4bin95, : i want civilian and i leave SFPD Just for one thing.leader ( s4bin ) its not good leader and He only give rankup at admins And her friends. and this is not good, nu stiam ca esti o "her", Sabina :))) Edited by AT VALOROSUL StyleTM

@@AT S4bin95, : i want civilian and i leave SFPD Just for one thing.leader ( s4bin ) its not good leader and He only give rankup at admins And her friends. and this is not good, nu stiam ca esti o "her", Sabina :)))

Crede-ma ca Engleza este ultima lui problema.

Nu mai faceti misto de el, am fost coleg cu el si in LSSI. Mie mi s-a parut de treaba, nu stiu ce a facut in rest. Da' nu ii 'frumos' sa vorbesti pe la spate. Si voua v-ar fi greu sa vorbiti o limba care nu va este materna si pe care poate nu se pune accent la scoala voastra. Noapte buna! :D

Ce ați făcut mai praduitorilor, cum e fără mine și sz ?:))

Ce ați făcut mai praduitorilor, cum e fără mine și sz ?:))

Report, nu ai voie sa postezi aici. Post, av, fw, mute, warn, ajail, uninvite, ban, p@. Sa stii ca ai fost bleg rau, ti-ai pierdut un an din viata pentru tampenia aia. E mult mai plictis viata fara voi , scartarilor, speram sa va intoarceti, cu forte proaspete de preferat:))

Bai baieti, v-am pupat. Cica-s codat, mna astept si eu o dovada ceva. Indiferent de raspuns sanatate, succes Sabin cu factiunea si iti multumesc ca m-ai acceptat si ca ai avut incredere in mine. Numa' bine!

Ba frate ce aveti baw? I-a ban toata factiunea?

Bafta Mihaitza mai departe!

Bei sincer îmi e dor de voi și o sa ne auzim cu siguranță mâine seara când o sa va fac o vizita prin garaj , sa îmi iau și eu infernusu :)))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic