Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname:Anthony
• Nickname-uri anterioare:[sR]Tudorm

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Din data de 16.11.2012
• Level:41 cu RP de 43-44!
• Vârsta reală:Am 17 ani!
• Sexul (real):Masculin!
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Nu am nici unul!
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da odata, era SiSU la calculator, mi-a activat JoyPad'ul , am luat ban!

Si cica pentru AIM, dar n-am folosit .
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Southern Family Rank 1-2

Avispa Rifa Rank 3

Vietnamese Boys 1

Red Dragons Triad Rank 2

National Guard Rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din Southern Pimps in data de 27.10.2013 am iesit din cauza ban'ului pentru JoyPad, si din RedDragonTriad in data de 29.11.2013 din cauza ban'ului pentru "AIM".

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu exista!

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, din National Guard, tocmai intrat in NG, am stat o saptamana si ceva aproape de doua saptamanii , si tocmai mi-a murit un unchi, eram suparat, nu am fost atent cu mi-am facut raportul , si m-a dat afara!
• Sunteți activi pe forum?:Da, ceva normal!
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Este ceva normal, si asa ar trebuii.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Ceva normal!
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Daca nu as avea , nu as mai aplica!
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca am multii prietenii, si vreau s-a incerc ceva nou!

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imageshack.us/f/843/qgbd.png/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:Cam intre 5-6 ore in timpul scolii, si in vacanta cam 9-1o ore!
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu, si nici nu m-am aflat nici-o data pe una!
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare:Ma cheama Tudor, sunt din Negresti Oas, judetul Satu Mare. Am 16 ani spre 17 ani, mai este putin pana la 17, sunt la Liceul Teoretic Negresti Oas profilul Filologie. Bun , cam atata cu scoala si unde traiesc.

Sunt o fire calma, buna la suflet, imi place s-a ajut oamenii cu cat pot , si cu ce pot. Sunt o fire ce respecta mult, nu imi bat joc de oamenii bolvani sau cu probleme.Imi place s-a joc fotbal (sunt paralel), imi place s-a joc biliard, s-a merg la Ski(aici-s bun), imi place sa ma distrez la maxim, imi place s-a ies cu prietenii pe afara, prin oras, s-a merg la o carte , la iubita, si ce se mai poate .

Edited by BTD Anthonny

• Nickname: [rTs]JuSTiN
• Nickname-uri anterioare: Justin32

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 03.07.2013 13:14
• Level: 36
• Vârsta reală: 14
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics - Rank 1

Los Santos Taxi - Rank 1

Red Dragon Triad - Rank 2

News Reporter - Rank 2

Paramedics - Rank 3
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: News Reporter (Nu am mai avut timpul necesar pentru acea factiune) si Los Santos Taxi (Nu m-am simtit chiar confortabil si nu m-am inteles cu cineva).
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/8155-news-reporter-cereri-demisii/page-65

http://forum.b-zone.ro/topic/122559-los-santos-taxi-demisii-resignations/page-12
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte din niciun departament si as fi tare incantat daca mi-ati putea acorda aceasta sansa.

• Sunteți activi pe forum?: Desigur.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Cu siguranta.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Bineinteles.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da, fara aceasta capacitate nu am putea trai nici in joc, nici in viata reala.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece am auzit numai lucruri bune despre acest departament si as dori foarte mult sa fiu si eu cunoscut pe server. Aplicand in aceast departament consider ca voi fi mai respecat si nu voi face departamentul de ras.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):
http://i.imgur.com/CB5NsTr.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Avand in vedere ca este vacanta petrec aproximativ 10 ore pe server. In timpul scolii stau doar 5 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.
• O scurtă autocaracterizare:
Ma numesc Justin, sunt din Bucuresti si am 14 ani. Sunt un baiat de treaba, ma imprietenesc repede cu oamenii. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber cu prietenii, dar si la PC. Sunt foarte pasionat de gamming si imi doresc sa aflu cat mai multe lucruri in domeniul PC. Vorbesc fluent engleza si germana si ma simt bine cand ajut oamenii, in special pe cai pe care nu ii cunosc.

Edited by rTs Justin

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

-

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

DonBelzebub - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta. (Cel putin nu apare pe site-ul RPG)
Anthony - Ai fost banat pentru aimbot.
[rTs]JuSTiN - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta. (Cel putin nu apare pe site-ul RPG)

- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE -

Nickname:Artix.
• Nickname-uri anterioare:
Nu am mai avut.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Aproximativ 3 luni.
• Level:16.
• Vârsta reală:13.
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3 warn.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost niciodata banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am fost in factiune.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu am fost.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu exista.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am mai facut parte , dar as vrea.
• Sunteți activi pe forum?:Da!
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur!
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Bineinteles!
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
:Normal!
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da!
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece vreau sa realizez ceva din aceasta factiune!
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://s24.postimg.org/7xxd8cefp/sa_mp_098.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:7 ore , nu stau pe sleep sau afk!
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu ma aflu pe Bl-ul niciunei factiuni.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Desigur!
Ma numesc Marian si am 13 ani.Sunt o fire careia ii place sa rada cu prietenii si sa joace sa-mp si mai a
les football.

Nickname: [rTn]Rapp97
• Nickname-uri anterioare: Rapp97.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc pe acest server din data de 06.11.2012.
• Level: Detin level 40.
• Vârsta reală: Am varsta de 17 ani.
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Am fost sanctionat cu 1/3 warn, deoarce am facut Dm aiurea la level 1-10.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Am facut parte din urmatoarele factiuni: Verdant Family(Rank 2), Los Santos Taxi(Rank 1), Tow Truck Company(Rank 2), El Loco Cartel(Rank 1), Las Venturas Taxi(Rank 3) si National Guard(Rank 1).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit factiunea Las Venturas Taxi, deoarece am vrut sa intru in National Guard, iar din departamentul National Guard am iesit din motive personale.

http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page-59

http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page-77
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am facut parte din National Guard si am parasit acest departament din motive personale.
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Absolut.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Nici o problema.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa ma alatur celor din Las Venturas Police Departament, deoarce imi place domeniul de activitate al acestui departament.
http://i.imgur.com/554Hdqq.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Eu acord acestui joc in medie de 5-7 ore pe zi.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.
• O scurtă autocaracterizare: Buna ziua! Numele meu este Cristian, am varsta de 17 ani si locuiesc in Judetul Calarasi. Imi continui studiile la Colegiu Economic Calarasi, pe profilul de Comert. Pe viitor doresc sa intru la facultatea din Bucuresti ASE, pe management-marketing sau la Academia de Politie. Ca persoana sunt intelegator, calm, glumet, dar si serios. Timpul liber mi-l petrec alaturi de prieteni sau familie savarsind anumite activitati. Hobby-urile mele sunt fotbalul, basket, gaming-ul si muzica rapp/hip-hop.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

[rTn]Rapp97 [rTn]Rapp97.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • MIKE...

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Artix. - Insuficienta experienta in factiuni.

Nickname : wathik

• Nicknames Previously;-- .

• Since you play SA -MP on the B -zone ? : 7 months

• Level: 30 .

• Age actual : I aged 16 years .

• Gender ( Real ) : Male.

• Number of sites warn of the game and why you received : no warn .

• Have you ever been banned ? If so , why? : no bann..

• previous factions and rank in them ( in order) : I was part of the following factors: only tsar bratva (rank2)

• Why did you leave last two factions and the date you out? : i want leave it

• Links to resign last two factors ( if any):--

• Have you ever been part of a department ? If yes , why did you leave ? : --.

• Are you active on forums ? : Yes .

• understand that the Police Department is a department seriously and you must have a language and exemplary behavior ? : yes .

• understand that if you stay at least two weeks in the Police Department will come out with 60 Faction Punish ? : yes i know .

• Have you read the Rules Police Department along with other important topics and you agree that you will be punished for their violation ? : Of course.

• You have the ability to work in a team ? Yes.

• Why you want to enter the Police Department ? : I wish to join the Las Venturas Police Department , deoarce I like the activity of the department .

• Picture with / stats , detective skills and / time (required): http://postimg.org/image/9lbzjgc9t/

• Number of hours spent in the game every day without AFK : I agree this game on average 3-4 in day.

• You are on a faction 's Blacklist ? ( faction specific ) : No.

• If yes , are you willing to pay for it to be taken off ? : Not applicable.

• Quick autocaracterizare : Hello! My name is wathik , I have 16 years old and I live in tunisia . I go to lycéé maths, the profile of Commerce . In the future I want to go to college iin hamamet ou sousse of maths Studies in marketing or management at the Police Academy . As a person I am understanding , calm, funny , and serious. I spend my free time with friends or family committing certain activities . My hobbies are football , breakdance.

thx for reading

• Nickname:DoubleTrouble

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si ceva.(cu pauze)

• Level:42

• Vârsta reală:18

• Sexul (real):masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Dm, la lvl mic

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Taxi rank 1

Stracci rank 2

Stracci rank 5

School instructor rank 2

F&m Departament rank 2

Barzini rank 1

News Reporter rank 1

Corleone rank 2

National Guard rank 3

Paramedici rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din National guard am iesit deoarece ma lasasem de joc, iar din medici vroiam sa vin in LVPD

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):National Guard, Paramedici

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, ma lasasem de joc

• Sunteți activi pe forum?:da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece in departamente m-am simtit cel mai bine, si pentru ca este un departament unit si eficient

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): /stats

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:4-5 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):NU

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:da

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Cristian sunt din Cluj-Napoca iar in timpu' liber ies in oras alaturi de tovarasi, sunt o persoana serioasa, perfectionista, de incredere, si glumeata cand este cazul
Edited by DoubleTrouble

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

DoubleTrouble doubletrouble.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • MIKE...

RESPINSI:

wathik - Insufficient experience in other factions.

• Nickname: __R@ZV@N__
• Previous nicknames: ---
• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: 5+ months
• Level: 20+
• Real age: 19
• (Real) Gender: male
• Number of in game warnings and the reason you got them: no
• Were you ever banned? If yes, why?: no
• Previous factions and the rank you had in them (in order): no
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: ---
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): ---
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no
• Are you active on the forum?: yes 20+ time in day
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes
• Why do you want to join the Police Department?:because i am in love with PD i love to be a part of it i don't like when people disobey server rules or don't play serious and i want to punish them who don't obey traffic rules or make crimes and kill innocent peoples
• Are you capable of teamwork ? yes
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/HCPhU8b.png
• How many hours do you play daily without being AFK?: 7 - 8 hours
• You are on the Black List at a faction?: no
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes
• A short characterisation of yourself: Hi my name is shantanu surve , shantanu means = bravery in india . i am basically from india small city jaipur people call it pink city of india i am a collage student. i study computer engineering i complete my engineering this year so i have so much free time to play B-zone, because i don't have girl friend that's why i got 7-9 hours for play. i am 19+ so i drink to much alcohol like hell and when i was drink i chat with girls and do stupid things hope this thing don't effect my application. i just wanna say thx for giving me chance in LVPD and happy new year

Edited by TFw RAZVAN

• Nickname: Shockwave
• Nickname-uri anterioare: -
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni
• Level: 30
• Vârsta reală: 15 Ani
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da pentru inselatorie,pentru transfer ilegal dar dintr-o greseala(am intrat pe server de la un prieten de la wifi-ul lui si mi-a transferat niste bani fara ca noi sa ne dam seama ca suntem pe acelas IP)
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Los Santos Taxi rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am fost demis pentru o greseala facuta de mine in perioada de teste
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Normal
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Eu imi doresc foarte mult sa intru in Las Venturas Police Departament pentru a oprii rau facatorii din a mai incalca legea si pentru a oferii mai multa siguranta civililor
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-9 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Viorel am 15 ani si sunt din Bucuresti. Eu sunt o persoana calma care stie sa comunice intr-un mod decent si respectuos fata de toti ceilalti. Imi plac mult sporturile de tot felul si imi plac plimbarile cu prietenii mei si sa ma distrez alaturi de acestia.

Edited by Shockwave

• Nickname: Raw
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 An +
• Level: 37+
• Vârsta reală: 15 Ani
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( Dm lvl mic nu se mai repeta )
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: O data transfer ilegal ( 50k mia loat mintile nu se mai intampla )
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Las Venturas taxi - rank 5 , RDT ( rank 3 ) , Tattaglia ( rank 1 Wipe .. )
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din prima factiune demisie (04.01.2014) si a doua inactivitate (22.07.2013)
http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page-78 , iar a 2 nu exista .
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Normal.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece am prieteni in acest deparament imi place cu ce se ocupa si vreau sa ajut.
http://imgur.com/TMWlswl
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore .
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Alex am 15 ani si sunt din Sibiu. Sunt o persoana glumeata , descurcareata si ascultatoare . Pot fi serios cand e cazul . In rest veti afla tot despre mine in game.

Edited by South Raw

• Nickname: pcyco
• Previous nicknames:
• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 13:00 ====17:00 | 20:00===00:00
• Level: 26+
• Real age: 20
• (Real) Gender: male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: 1/3
• Were you ever banned? If yes, why?: illegal transfers 5 day
• Previous factions and the rank you had in them (in order): tsar bratva rank 1
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any):
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no
• Are you active on the forum?: sure
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: sure
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: ok
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes
• Why do you want to join the Police Department?:
• Are you capable of teamwork ? sure i think that
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/XGuKfaC.png
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 8/9 hours
• You are on the BlackList at a faction?: no
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes
• A short characterisation of yourself: Hello my name is bassem am 20 years old im working air conditioner. I live in tunisia north africa. I spend free time with friends, getting out, playing video games and doing other pleasant things.

Edited by pcyco zoglami

• Nickname:Gaby2208
• Nickname-uri anterioare:-

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:4 luni
• Level:15
• Vârsta reală:16 ani
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1 warn deoarece am dat call 112 la un event de tip deagle nu stiam ca nu e voie
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): -
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in Police Department pentru a ajuta aceasta factiune cu tot ce pot, si pentru a aresta hotii si cei ce nu respecta legea.
icf6PRf.png?1
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:4-5 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da, dar nu e cazul
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Gabriel,imi place mult sa ma joc SA:MP si sa ies cu prieteni.Sunt un baiat de treaba,ma inteleg cu aproape orcine si ma imprietenesc repede .Petrect majoritatea timpului pe SA:MP in rest petrec timpul la scoala si la sporturi

Edited by Gaby2208

• Nickname:Bogdanu.
• Nickname-uri anterioare:Nu am mai avut.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:7 luni.
• Level:16
• Vârsta reală:15
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Am un Warn pentru DM in Safe-Zone.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am mai avut alte factiuni.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu am mai avut alte factiuni.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu am mai avut alte factiuni.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am mai avut alte factiuni.
• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece este o factiune serioasa si activa , vreau sa ofer mai multa siguranta civililor si sa opresc nedreptatiile facute .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://i.imgur.com/tvXHb38.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:6-7 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Bogdan, locuiesc in orasul Deva jud Hunedoara, invat la liceul de arte ,, Sigismund Toduta'' am 15 ani , sunt un baiat glumet si prietenos dar si serios cand vine vorba, imi place sa imi petrec timpul cu prietenii si familia si sa joc SA-MP.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Raw Raw.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • MIKE...

RESPINSI:

__R@ZV@N__ - Insufficient experience in other factions.
Shockwave - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.
pcyco - You didn't had rank 3 in any previous faction.
Gaby2208 - Insuficienta experienta in factiuni.
Bogdanu. - Insuficienta experienta in factiuni.

Edited by Inferno27

• Nickname: Alexaaaaa.
• Nickname-uri anterioare: nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6 luni
• Level:15
• Vârsta reală:15
• Sexul (real):feminin
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):nu am mai fost in alta factiune
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit? :-
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da in fiecare zi 1-2 ore
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Vreau sa intru in police departament deoarece intotdeauna am vrut sa fac parte dintr-und epartament dar nu am avut cum si vreau sa vad cum e viata de politist
http://imgur.com/HBaabyX lvl 15 skill 3
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:3-4 ore zilnic
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta? :-
• O scurtă autocaracterizare:Sunt o persoana sociabila si descurcareata,scriu foarte repede,ma inteleg bine cu prietenii,sunt calma si cateodata glumeata.Invat la un liceu bun in judetul Botosani,si am note bune.Sunt intotdeauna calma si nu fac prostii.

Edited by Alexandra12

• Nickname: This_Life

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 24.10.2010 07:32
• Level: 36.
• Vârsta reală: 15.
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 Motivele nu le mai stiu, deoarece le-am primit cu mult timp in urma.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, cand contul mi-a fost spart.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
Paramedic-Rank 1,School Instructors-Rank 2,The Tsar Bratva-Rank 1, Verdant Family-Rank 2, Southern Pimps-Rank 1, Tow Truck Company-Rank 2 & 3,SFPD-Rank 1 & 1 & 2
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: SFPD- 15.07.2013 11:52 Deoarece am acumulat 2 FW in perioada de teste. SFPD - 01.12.2013 12:25 Deoarece am acumulat 3 FW.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am mai facut, am fost demis pentru 3 FW.
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place cu ce se ocupa acest departament.
http://imgur.com/ErTkIWN
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Mihai, si locuiesc in Constanta. Am 15 ani. sunt de treaba si tin la gluma.

• Nickname:[AIM]Cataa
• Nickname-uri anterioare:hyyz.kyk

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:2 ani
• Level:49
• Vârsta reală:17 ani
• Sexul (real):M
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:-
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):The Paterno Family rank 2

The Cuneo Family rank 3

69 Pier Mobs rank 2

El Loco Cartel rank 1

The Tsar Bratva rank 2 / 1

Green Street Bloods rank 6

Avispa Rifa rank 2

SFPD rank 1

FBI rank 1

Taxi LS rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:M-am lasat de server pentru un timp
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Demis pentru inactivitate
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da , greseli la raport
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Ma incanta orasul LV si chiar as dori sa intru in ceva departament m-am plictist de mafii...
http://i.imgur.com/mhPBU6J.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-6
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
Ma numesc Catalin, locuiesc in Bucuresti, invat la liceul de Sportiv ,, Benjamin Francklin'' am 17 ani , sunt un baiat glumet si prietenos dar si serios cand vine vorba, imi place sa imi petrec timpul cu prietenii si familia .

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

This_Life This_Life.png
[AIM]Cataa [AIM]Cataa.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • MIKE...

RESPINSI:

Alexaaaaa. - Insuficienta experienta in factiuni.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.