Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: xSavI
• Nickname-uri anterioare:-

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3luni si ceva
• Level: 18
• Vârsta reală: 20
• Sexul (real): M
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:DA crestere ilegala de skill mechanic ....
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):The Tsar Bratvura
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:am picat in perioda de teste am stat 2 ore in factiune nu stiam ce trebuie sa fac la war si nu stiam sa trag cu armele.. dar de atunci a trecut cam 2 luni..
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: NU am mai facut parte
• Sunteți activi pe forum?: da intru cand este nevoie
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:DA stiu asta
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:DA stiu
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? DA sunt de acord !

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc tare mult un departament de cand mam apucat de samp si acum vreau si mai mult pentur-ca am ceva preteni in LPD si ei mau convins sa incerc miau spus ca e frumos si daca intru voi fi cu ei deci sper sa fie frumos.... daca e sa fie
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):
http://postimg.org/image/v3di8o6oj/ precizez ca am skill 1 la detectiv nu stiam ca trebuie mai mare dar promit ca ma tin de el sil cresc.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6/7
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):NU
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:da daca osa fiu osa platesc
• O scurtă autocaracterizare: Bun... Ma numesc Dan-Alin sunt din Cluj napoca un oras destul de mare frumos cu fete faine, aci mam nascut am copilarit si tot aci am ajuns sa si muncesc .Sunt o persona de treaba in limita bunului simpt si cu cine se comporta la fel imi petrec timpu mai mult pe pc jobul meu mil practic pe PC si in rest prin oras cu pretena .... cam astas eu restu mai aflati si in joc ..

Edited by savi99

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Taylor. TayLoR..png
Sara Sara.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • MIKE...
  • NATE

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

ViCTOR. - You recently failed the test in LVPD and were kicked out from the last faction with FP. I don't think you are prepared for LVPD.
Gaby2208 - Ai avut sansa sa intrii in LVPD si ai picat testul de intrare.
K0rS - Reputatie foarte proasta. Nu esti potrivit pentru LVPD.
edy_silver - Ai avut sansa sa intrii in LVPD si ai picat testul intrare.
xSavI - skill 1 detectiv, + ce factiune a aia Tsar "Bratvura" ?!

----------------------------------- LV Police Department recruteaza in continuare ! -----------------------------------

Edited by Inferno27

• Nickname: Lawlll
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 09.08.2013 la ora 10:53 . (cu o mica pauza)
• Level: 15+
• Vârsta reală: 14
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1 warn pentru ca am dat /call 112 la event dupa 59 sec. pentru ca am uitat ca am fost acolo. PF... (Eram incepator..)
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am avut.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut si vreau sa fac parte!
• Sunteți activi pe forum?: Da!
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a prinde toti playerii care incalca legea!

PPbeUMg.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Minim 3. (3-5 ore)
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -
• O scurtă autocaracterizare: Imi place sa ma distrez pentru ca viata este scurta! Ies in oras cu prietenii de cate ori am ocazia si ma joc pe B-Zone cu ei .

Edited by Lawlll

• Nickname: FaMe_Gold_TiCkeT
• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 12.11.2013 La ora 09:35
• Vârsta reală: 16
• Sexul (real): masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 . /call 112 la event , celalat nush dece lam luat
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da pentru auto-clicker
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): -
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Inteleg
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Inteleg
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place foarte mult acest departament
http://imageshack.com/a/img841/2991/8e52.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: In jur de 6-7 ore , ca am scoala
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
• O scurtă autocaracterizare:
Salut ma numesc Daniel Mihai am 16 ani, locuiesc in Bucuresti Sectorul 3 un loc foarte fain pentru mine. Sunt un baiat de treaba , inteligent , invat repede , sunt foarte descurcaret. Practic Sportul Rugby de la varsta de 10 ani , imi place sa vizionez cu prietenii/colegii un meci de rugby/fotbal/filme : groaza/actiune . Imi place sa imi traiesc viata la maxim

Nickname: Adrii.
• Nickname-uri anterioare:
Adri
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc de vre-o 10 luni.
• Level: 17
• Sexul (real): Maculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, sinucide la war.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
Red Dragon Triad rank (1) Blue Lantern.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Am iesit din aceasta factiune, deoarece nu prea mai aveam timp la war-uri cand erau.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/8018-red-dragon-triad-demisiiresignations/page-84
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut, sper sa fie primul.
• Sunteți activi pe forum?: Desigur.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Desigur.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Sigur.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in acest department, deoarece imi place in general cu ce se ocupa departamentele, sunt fascinat si admir playeri care sunt in PD, pentru ca au un comportament exemplar.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/ttXbn2a
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore in timpul saptamanii, in vacant mai mult.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu sunt de accord deoarece, ar fi greseala mea si ar trebui sa mi-o asum.
• O scurtă autocaracterizare:Salut,manumesc Adrian Georgian, am varsta de 16 ani, locuiesc in orasul Buzau,sunt inalt cu parul blond, ochii albastri, inalt, frumos si modest, am diferite hoby-uri, de exemplu baschet si motocross, le practic de ceva ani. Imi place sa vorbesc correct gramatical, am cei sapte ani de acasa.Cam acesta sunt eu. Salut.

Bara RPG1: Adrii..png

P.S: Daca o sa fiu acceptat, o sa vand materialele.

Edited by Adrii Ydk

• Nickname: Adri@N

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 10 noiembrie 2010
• Level: 31
• Vârsta reală: 16 ani
• Sexul (real): M
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 pentru limbaj.. la level mai mic
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

Southern Pimps - Rank 2
Southern Pimps - Rank 1
Verdant Family - Rank 1
Tow Truck Company - Rank 1
Southern Pimps - Rank 3
Green Street Blods - Rank 1
The Tsar Bratva - Rank 1
Vietnames Boys - Rank 1
Green Street Bloods - Rank 1
Southern Pimps - Rank 1
Southern Pimps - Rank 1
Tow Truck Company - Rank 2
Federal Bureau Of Investigations - Rank 1
Federal Bureau Of Investigations - Rank 1

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu le mai gasesc , sunt demult
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , FBI prima data am fost demis , si adoua oara m-am lasat de samp si am depus cererea de demisie
• Sunteți activi pe forum?: Da , cred eu
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place cu ce se ocupa acest departament , cum actioneaza si are membri pe cinste.
http://postimg.org/image/dp1gpzs2b/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5+
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Gabi-Dan am 16 ani locuiesc in Tecuci si imi place sa ma distrez cu prieteni iesind pe afara sau daca nu in fata monitorului.

• Nickname: Cassie
T.Bag, Nikulaeee
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani
• Vârsta reală: 17
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Am fost doar in Vietname boys.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:sincer,nu mai stiu.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru a curata orasul de infractori,
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/YzN8VzA
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:8 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:-
sunt de treaba, prietenos,imi place sa lucrez in echipa.

• Nickname: Cassie
T.Bag, Nikulaeee
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Am fost doar in Vietname boys.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:sincer,nu mai stiu.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru a curata orasul de infractori,
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/YzN8VzA
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:8 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta? :-
sunt de treaba, prietenos,imi place sa lucrez in echipa.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Adri@N Adri@n.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • MIKE...
  • NATE

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Lawlll - Doar skill 4 detectiv si foarte putine ore jucate.
Adrii. - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.
Cassie - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta
FaMe_Gold_TiCkeT - Nu imi inspiri incredere. 2/3 warns si numar mic de hours played.

----------------------------------- LV Police Department recruteaza in continuare ! -----------------------------------

• Nickname: Gang_G
• Nickname-uri anterioare: Nu am detinut alte nikname-uri.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc SA-MP pe B-zone de aproape 1 an.
• Level: 29 ( 196/114 RP ).
• Vârsta reală: Am frumoasa varsta de 14 ani.
• Sexul (real): M.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am warn-uri.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat si nici nu doresc acest lucru.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Am facut parte doar din
News Reporter ( rank 5 ).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit
News Reporter din cauza unei intamplari nefericite cu internetul.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte dintr-un departament, dar doresc foarte mult lucrul acesta.
• Sunteți activi pe forum?: Desigur.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da, sunt deacord sa am un comportament exemplar si seriozitate maxima.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Sunt de acord.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Imi place munca in echipa si o sustin.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa fac parte din acest departament deoarece cred ca pot deveni un membru exemplar, pentru ca imi place stilul de viata al unui politist si pentru ca vreau sa fac acest server cat se poate de ordonat si de legal.
http://postimg.org/image/g6qv9f5yt/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Petrec zilnic aproximativ 5-6 ore in SA-MP (avand in vedere ca a inceput scoala).
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.
• O scurtă autocaracterizare: Salut! Ma numesc Dorneanu George si am 14 ani. Sunt elev al liceului de arta ,,O. Bancila,, Iasi, unde stiudiez percutia si pianul. Sunt o fire serioasa, vesela si mereu dornica de lucru. In timpul liber joc SA-MP pe B-zone, ma plimb cu bicicleta si ies cu prietenii in oras. Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by Gang G

• Nickname:Gheorghe_devill
• Nickname-uri anterioare:Nu am detinut.
• Level:17
• Varsta reala:18
• Sexul (real):Masculin.
• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:Detin doar 1 warn(stiu ca in ochii dvs. pare foarte important dar a fost o gresala si nu se va mai intampla)deoarece am sunat la politie la event.
• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?:Nu , nu am fost.
• Factiunile anterioare si rank-ul in acestea (in ordine):Am fost acceptat si demis din El Loco Cartel(ELC - rank 1)
• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data in care ati iesit?: 4.02.2014 Am parasit ELC deoarece nu m-am putut adapta stilului de joc al gang-urilor.Pur si simplu am considerat ca sunt pararel cu gang-urile.

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista):Nu exista.
• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?:Nu am mai facut.
• Sunteti activi pe forum?:Desigur.
• Intelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?:Da!
• Intelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamani în Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?:Da!
• Ati citit Regulamentul Police Department impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru incalcarea acestora?:Da!
• De ce doriti sa intrati in Police Department?:Vreau sa devin unul din acesti oameni seriosi si capabili sa aresteze un infractor.Mi se pare o treaba foarte interesanta sa fii intr-un departament.
• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu):
http://postimg.org/image/aqy2cl1pz/
• Numarul de ore petrecute in joc fara AFK:Ma pot mandrii cu numarul 297 de ore jucate pe server.
• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea):Din cate stiu eu nu.
• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?:Desigur.
• O scurta autocaracterizare:Salut , ma numesc Gheorghe Marian , in timpul liber imi place sa ma distrez cu prietenii (cluburi si alte prostii) iar cand sunt ocupat invat ca sa nu pic BAC-ul.

• Nickname: Csabbyk

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 11.08.2009
• Level: 38
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (dm aiurea - 2010)
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da (3/3 Warn; Spargere cont)
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 69 Pier Mobs - Rank 2 / LVPD - Rank 2
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 69 Pier Mobs - Un conflict cu un membru + monotonie / LVPD - Am considerat ca sunt nedreptatit, doar mi-am dat seama de greseala un pic cam tarziu..
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: National Guard - Wipe / LSPD - Am primit un FW si m-am lasat de samp, LVPD - Am fost fraier..ca am iesit.
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca m-am simtit bine aici, mi-a placut foarte mult, dar nu am profitat de ocazie si am demisionat.
http://imgur.com/L1QMlpi
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore
• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana serioasa si glumeata, de asemenea sunt perseverent si punctual (In ciuda faptului ca am intarziat la antrenament)

• Nickname: gamospitis.gr
• Previous nicknames:no

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?:since befor christmas
• Level:16
• Real age:16
• (Real) Gender: male
• Number of ingame warnings and the reason you got them:2 call 112 in event / illegal skill car mechanic
• Were you ever banned? If yes, why?:no
• Previous factions and the rank you had in them (in order):no
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?no:
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any):
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:no
• Are you active on the forum?:yes a lot
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yes i have them all
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yes a have lerned them very good
• Why do you want to join the Police Department?: to have some

• Are you capable of teamwork ? yes teamwork is my favourite part of the game
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://prntscr.com/2rw065
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: almost 6 every day ar more
• You are on the BlackList at a faction?:no
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: i have payed all
• A short characterisation of yourself: i like teamwork and it whas my dream to join a serious faction !!

plz answer me in english

• Nickname: Schwepp
-
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De prin iunie.
• Level: 27
• Vârsta reală: 15
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics - Rank 3 | Southern Pimps- Rank 1 | Red Dragon Triad: Rank 2
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pimps am picat perioada de teste, RDT: petrecusem mult timp in factiune + aveam probleme cu scoala.
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Bineinteles.
Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Datorita acestui fapt am aplicat aici.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Departamentele sunt in oare ce masura rivale, precum mafiile. Acestea vor sa se afirme prin actiuni, competenta si atitudine. Consider ca pot face parte din acest departament datorita cunostintelor mele si capacitatii mele de a lucra in echipa.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/gallery/5igw25wc/747527c2/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: in jur de 6-7 ore.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
Ma numesc George, sunt din Ploiesti si am 15 ani. Sunt un baiat educat, cu simtul raspunderii caruia ii place ordinea si disciplina. Sunt tipul de om respectuos pe care te poti baza si care nu iti intoarce spatele la greu. Nu imi place sa pierd, sunt foarte ambitios cand vine vorba de actiuni. Ma consider un om calculat, care stie ce vrea de la viata si caruia ii place ca totul sa fie perfect si facut ca la carte.

•Alte precizari: Chiar daca am skill 4, am facut tot ce mi-a stat in putinta sa impresionez cu aplicatia mea. Skill-ul o sa fie imbunatatit la skill 5 in decursul zilelor urmatoare. O zi buna!

Edited by REGE Schwepp

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Gang_G Gang_G.png
Csabbyk Csabbyk.png
Schwepp Schwepp.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • MIKE...
  • NATE

RESPINSI:

Gheorghe_devill - T-i s-a dat o sansa in El Loco Cartel si nu ai profitat de ea.
gamospitis.gr - bad characterisation + no skill detectiv in SS.

• Nickname: gamospitis.gr
• Previous nicknames:no

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?:since befor christmas
• Number of ingame warnings and the reason you got them:2 call 112 in event / illegal skill car mechanic
• Were you ever banned? If yes, why?:no
• Previous factions and the rank you had in them (in order):no
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?no:
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any):
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:no
• Are you active on the forum?:yes a lot
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yes i have them all
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yes a have lerned them very good
• Why do you want to join the Police Department?: to have some

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://prntscr.com/2rxc93
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: almost 6 every day ar more
• You are on the BlackList at a faction?:no
• A short characterisation of yourself: I like to have the other persons as friends and i always try to make someone be my friend and not my enemy

• Nickname: alexutzaa9

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De prin august , dar am luat o pauza !
• Level: 16
• Vârsta reală: 19
• Sexul (real): Feminin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3(Jignire)
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructors - Rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 2 Fwarn perioada de teste
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bineinteles.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Bineinteles.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in departament pentru a-mi dezvolta capacitatea de a munci in echipa si pentru a-mi face prieteni si un rost pe acest joc.
http://postimg.org/image/rrxjatbdr/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Depinde de ziua respectiva . Pot petrepe pana la 9 ore.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
Bună , mă numesc Alexandra , am 19 ani şi sunt din botoşani. Sunt o fire glumeata , imi plac foarte mult animalele si ciocolata si petrec cât mai mult timp împreună cu prietenii.

•Alte precizari: Sper sa fiu acceptata! Multumesc si o seara faina va doresc

• Nickname: Ramghria

• Previous: Ramghria

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: on October 2013
• Number of warnings in game and the reason you got them: no warn till now

• Were you ever banned? If yes, why?:no ban till now
• Previous factions and the rank you had in them (in order): no faction till now
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: no faction
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): no
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no faction in department
• Are you active on the forum?: yes a lot
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yes i have everything which you all want
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes, i know very well
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yes i have learned them very well.
• Why do you want to join the Police Department?: because i want to server the server samp by full dedication
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):post-64206-0-70658900-1392291413_thumb.png
• How many hours do you play daily without being AFK?: 7+ hours
• You are on the BlackList at a faction?: no till now
• A short characterization of yourself: I am very cool guy for this faction. i love to have friends around me. Even i learn every thing very fastly and easily

lvpdlogo1.png

RESPINSI:

gamospitis.gr - 2/3 warns + very many complains.
alexutzaa9 - T-i s-a dat o sansa in School Instructors si nu ai profitat de ea.
Ramghria- Very few hours played.

• Nickname: moudhaffer12

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2013
• Level: 9
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: NU
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): NU
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: NU
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:NU

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: DA
• De ce doriți să intrați în Police Department?: i nevoie pentru a deservi jucător și a opri crima
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-5 ore
• O scurtă autocaracterizare: Sper să-mi dea o șansă

Edited by sammari

Nickname: Dejan88
• Previous nicknames: -

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: 11+ months
• Level: 45
• Real age: 20
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: 1/3 [caps lock /ad LOW LVL]
• Were you ever banned? If yes, why?: -
• Previous factions and the rank you had in them (in order):
1. 69 Pier Mobs (rank 2)

2. LSPD (rank 1)
3. SFPD (rank 3)

4. Vietnamese Boys (rank 1)
5. Southern Pimps (rank 2)
6. SFPD (rank 1)
7. LSPD (rank 1)

8. National Guard (rank 1)
9. The Tsar Bratva (rank 1)
10. FBI (rank 2)
11. Green Street Bloods (rank 2)
12.SFPD (rank 1)

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: GSB (2) I leave because don't have time for war (School at war), SFPD (1) try to jin in Hitman.
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): SFPD http://forum.b-zone.ro/topic/122577-sf-police-department-demisii-resignations/
Green Street Blods
http://forum.b-zone.ro/topic/13080-green-street-bloods-demisii-resignations/

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: Yes.I was 7x and can't explain for all it.
• Are you active on the forum?: Yes.
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes.
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes
• Why do you want to join the Police Department?: Cuz it's my faction,and i want stay here a lot of time.

• Are you capable of teamwork ? Yes
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://s29.postimg.org/htq9ihwk7/sa_mp_006.png
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 7-12h.
• You are on the BlackList at a faction?: Never.
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes
• A short characterisation of yourself: Hello. I'm from Serbia,Belgrade.I'm Serious and good person.I like play games,Train MMA,BOX and KICK BOXING (i'm fighter). Like good and normal guys,i want help this guys. See you in LVPD.

Edited by Dejan88 MMA

Nickname:LowLy

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:2 ani
• Level:25
• Vârsta reală:17 ani
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am fost banat o singura data, la level 8.Reason:JoyPad.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):School Instructors (Rank1) si Los Santos Taxi Company (Rank4)
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Am parasit School Instructors datorita comportamentul copilaresc a catorva membrii, iar Los Santos Taxi Company deoarece credeam ca nu voi mai juca SA:MP.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): School Instructors (
http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page-46 ); Los Santos Taxi Company ( http://forum.b-zone.ro/topic/122559-los-santos-taxi-demisii-resignations/page-13 )

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Pentru putin timp am facut parte din Los Santos Police Departament, dar am picat testul. (Am avut treaba de Valentine's Day si nu am avut timp pentru a imi perfectiona cunostiintele pentru test.)

• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Desigur.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da.Acum le stiu regulamentul la perfectiune.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Desigur.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in Police Departament deoarece este o factiune frumoasa, imi place cu ce se ocupa, si nu in ultimul rand pentru a imi face noi prieteni.
http://i.imgur.com/NWftmjM.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:582
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Daca m-as afla pe BlackList, as plati suma necesara pentru a fi sters de pe lista.
• O scurtă autocaracterizare:Sunt o persoana prietenoasa, care stie sa se comporte civilizat si sa faca diferenta intre momentele de amuzament si cele serioase.Imi place sa ajung unde mi-am propus, sa lucrez in echipa si sa ofer ajutor persoanelor.

Edited by LowLy

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Dejan88 Dejan88.png
LowLy LowLy.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • MIKE...
  • NATE

RESPINSI:

moudhaffer12 - Ai doar level 9 si aplicatia e incompleta.

Nickname: Vv0a_Lk_MaN

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2013
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: NU
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): NU
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: NU

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://i.imgur.com/vQhMePU.png
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:NU

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: DA
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Dores sa fac parte din Police Departament deoarece este o factiune perfecta pentru mine si vreu sa lupt contra infractorilor
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-6 ore
• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana foarte amabila si prietenoasa

Edited by w0alkman

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.