Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nickname: AndreeY

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Nu am.

Level: 33

Varsta reala: 17 ani.

Sexul (real): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Da,am scris de 3 ori parola gresit.

Factiunile anterioare si rank-ul in acestea (in ordine):

The Tattaglia Family (rank 1)

The Cuneo Family (rank 2)

Verdant Family (rank 4)

De ce ati parasit ultimele două factiuni si data in care ati iesit?: 1.Verdant Family-16.08.2013 Mi-am dat demisia din dorinta de a incerca ceva nou. Iar din Tow Truck Company- 25.08.2013-Am fost dat afara deoarece am primit 2 fw-uri.

Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista):

Verdant Family http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page__st__1340

Tow Truck Company nu exista.

Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?: Nu ,dar mi-as dori foarte mult.

Sunteti activi pe forum?: Da.

Intelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

Intelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamani in Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Da,nu intru aici pentru a iesi.

Ati citit Regulamentul Police Department impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru încalcarea acestora?: Da.

De ce doriti sa intrati in Police Department?: Deoarece este un departament cu o activitate frumoasa,are un lider bun,si din dorinta de a lega noi prietenii.

Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/uAgPh2T.png

Numarul de ore petrecute in joc fara AFK: 7-8 ore.

Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu.

Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

O scurta autocaracterizare: Ma numesc Andrei si am 17 ani. Sunt o fire haioasa, imi place foarte mult sa glumesc si sa ii fac pe cei din jur sa rada. Sunt destul de iertator, nu ma enervez repede si nu imi place sa port pica. Ii respect pe cei din jur atata timp cat si ei ma respecta pe mine. Uneori imi place sa fiu in centrul atentiei, alteori nu, desi mereu imi place sa ies in evidenta cu ceva bun. Timpul liber il petrec iesind cu prietenii prin oras sau jucandu-ma la pc .

Edited by AndreeeY

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

ReXoNa.Vicious bar-000404036.png

AndreeY bar-000413474.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Umano - You don't have sufficient experience with factions.

PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE ----

• Nickname: Alexandru97Elektro

•Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: -

•Level: 28 (rp de 29)

•Varsta reală: 17

•Sexul (real): Masculin

•Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0

•Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Nu

•Factiunile anterioare si rank-ul în acestea (in ordine): News Reporter

Tsar Brava

•De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit?: Am luat o mica pauza de samp.

•Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): In Tsar am fost dat afara pt 3/3 din cauza inactivitatii, iar la NR s-a sters.

•Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?: Nu, de asta vreau sa incerc.

•Sunteti activi pe forum?: E cont nou, dar voi face activitate. Oricum frecventez zilnic forumul.

•Intelegi că Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?: Da

•Intelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamani in Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Da

•Ati citit Regulamentul Police Department impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru inctlcarea acestora?: Da

•De ce doriti sa intrati în Police Department?: In primul rand nu am mai fost intr-un departament si cel mai mult imi place aici. Sunt oameni seriosi si respect asta. Imi place sa merg la wanted si sa mentin legea. Pe scurt imi place sa respect legea si sa-i sanctionez pe toti cei are nu o respecta.

•Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/muwipcktn/

•Numarul de ore petrecute in joc fara AFK: 1375

•Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu

•Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: -

•O scurta autocaracterizare: Ma numesc Alexandru, am 17 ani si sunt din Iasi. Joc pe B-Zone de 3 ani, bineinteles cu mici pauze si voi juca in continuare. Invat La Colegiul National "Mihai Eminescu" si sunt al 3-lea din clasa( modest:)) ). Sunt o fire incapatanata, care se enerveaza repede, dar totusi sincera. Sunt glumet si imi place ca oamenii sa nu se supere atunci cand glumesc, vreau sa rada si ei pentru ca stiu ca sunt amuzant. Imi place sa respect oamenii, atata timp cat si ei ma respecta pe mine. Stiu de gluma, dar pana la un moment dat. Nu imi place sa se intreaca masura. Cine vrea sa ma cunoasca mai detaliat, vorbim in joc:).

• Nickname:UmanO.

• Previous nicknames:--

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?:9 or 10 months

• Level:16

• Real age:16

• (Real) Gender:male

• Number of ingame warnings and the reason you got them:--

• Were you ever banned? If yes, why?:no

• Previous factions and the rank you had in them (in order) :--

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in? :--

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any) :---

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it? :--

• Are you active on the forum?:yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yes

• Why do you want to join the Police Department?:because i want to finish crime

• Are you capable of teamwork ?yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):

sa_mp_001.jpg• How many hours do you play daily withouth being AFK?:8+

• You are on the BlackList at a faction?:no

• If yes, you agree to pay to be removed from it?:ok

• A short characterisation of yourself:i am a good citizen and i want to give my time to lvpd to finish crime accept me if u think i am good plz give me a chance i am active player plz give me a chance thats all... :D

Edited by umano12

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Alexandru97Elektro bar-000423185.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Umano - You don't have sufficient experience with factions.

Nickname: Ozzy

• Nickname-uri anterioare: Sapty,Vis1on

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani si 2 luni

• Level: 50+

• Vârsta reală: 22 ani

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da am fost banat de 2 ori: 1.money cheat si 2.furt bunuri.Prefer sa nu comentez nici una,este de domeniul trecutului.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

9ar2ub.jpg

RANK 1=>14 zile=>Lider Cr1spy

lNWxNfS.png

SUBLIDER=>4 saptamani=>Lider JustMed

cvmbZMq.png

RANK 2=>16 zile=>Lider Snizel

01t9wge.png

SUBLIDER=>3 luni=>Lider vaN

01t9wge.png

RANK 1=>23 zile=>Lider Snizel

01t9wge.png

RANK 3=>5 saptamani=>Lider Snizel

01t9wge.png

RANK 2=> 4Saptamani=>Lider vaN

206200_447174481967191_277144248_n.jpg

RANK 1=> 14 zile=>Lider dubliss

206200_447174481967191_277144248_n.jpg

RANK 1=>14 zile=>Lider ZaNuu

q8FMt7o.png

RANK 1=> 14 zile=>Lider F4LBestial

cDu21Vj.png

RANK 1=>25 zile=>Lider GhosTx

qxRHk4z.png

RANK 1=>4 saaptamani si 3 zile=>Lider Razvan14

dbZHfBm.png

RANK 1=>16 zile=>Lider IonuC

dbZHfBm.png

RANK 3=> 9 saptamani=>Lider Kelton

dbZHfBm.png

RANK 2=>4saptamani si 4 zile=>Lider IonuC

hitmanaboutme.gif

RANK 1=>16 zile=> Lider T U R K A Z

xLAeKAD.png

RANK 1[FP 60/60]=>12 zile=>Lider SlomY

80Heof9.png

RANK 1[FP 60/60]=>10 zile=>Lider Freddy[south FreddyxD]

fbi.png

RANK 1=>2 saptaani=>Lider ByFydo

southernpim.png

RANK 2=>2 saptamani si 5 zile=>Lider Shooter

cDu21Vj.png

Rank 1[FP 60/60]=>9 zile=>Lider Coza

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Cereri de demisie.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....00#entry2257023, http://forum.b-zone....80#entry2299130

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am facut parte din LSPD si FBI,cereri de demisie pentru a incerca ceva nou.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: DA.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru raport,sa am o ocupatie.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/CjqoXQS

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Depinde de zi. Normal stau 5+

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da,dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Catami place sa ajut dar in limita bunului simt.Imi place sa ies cu prietenii si sa stau la PC>

PS: Scuzati daca e anapoda postarea dar nu stiu ce are forumul.

• Nickname: Indicator

• Previous nicknames: dont have any.

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: since 2010 or lately 2009 or 2011. i Don't remeber for sure.

• Level: 75.

• Real age: 18

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3

• Were you ever banned? If yes, why?:

I dont remember excatly, maybe few times because of wrong password. And i dont remember for sure did i got banned for 1 time, but it was like few days MAX.

• Previous factions and the rank you had in them (in order):

Taxi cab Co. rank 1

Stracci Family rank 1

F.B.I rank 1

Stracci Family rank 4

Tow truck company 1

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:

I left Stracci family because i didin't have interest of wars anymore or the leader, left 23.2.2013. Tow truck company i left because i couldn't play on that time, but now i have much time. Left date: 29.3.2013.

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any):

I can't find stracci resignation link, because those families become more and different names, sorry.

http://forum.b-zone....s/page__st__300 For TTC.

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: F.B.I my life situation was so bad on that time so i couldn't play.

• Are you active on the forum?: Yes.

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes.

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes.

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes.

• Why do you want to join the Police Department?: I want to make game less dangerous and help people all time and way's i can. I like being as a cop and all jobs what includes in it.

• Are you capable of teamwork ? Yes.

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/yim2BnJ.png

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 2-7hours, depends on a school. and weekends 2-10hours.

• You are on the BlackList at a faction?: No.

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes.

• A short characterisation of yourself: Hello, i'm Timo, 18year old boy from Finland. I like driving cars and repairing those. I am studying to be an electrician. I wasn't much online at summer because i was almost whole holiday on greece and i'm from Finland. My unactive on summer dosen't mean im unactive now. :)

Edited by indicator

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Ozzy bar-000030058.png

Indicator bar-000165043.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE

• Nickname: CaTaLiN_

• Nickname-uri anterioare: BlaKeR (acel cont l-am avut pt mentenanta pt 5 zile,a fost a unui prieten)

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 Luni

• Level: 22

• Vârsta reală: 19

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 Warn-uri

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata (deoarece am jucat pe un cont 5 zile care nu mi-a apartinut,este prima oara cand joc pe B-Zone)

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): -

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este o factiune pasnica ce se ocupa cu prinderea playerilor ce fac nedreptati impotriva legi si regulamentului Police Departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s21.postimg.o...v/sa_mp_042.png / http://s23.postimg.o...z/sa_mp_043.png /

http://s24.postimg.o...h/sa_mp_044.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: In cursul saptamani 9/10 ore iar in weekend de la 07:00 pana a doua zi la 07:00

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana activa,prietenoasa,cu un caracter foarte bine format,amuzanta,cu simtul umorului si foarte serioasa cand vine vorba de munca in timpul serviciului! Sper sa ma accepti (am inteles ca persoanele ce nu au mai fost intr-o factiune au un dezavantaj).Va multumesc de intelegere!

NU inteleg dece apare acele cifre si #.

Edited by CaTaLiN2000

• Nickname:bolbollvpdlogo1.png

• Previous nicknames:-

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: about 4 months

• Level:21

• Real age:18

• Number of ingame warnings and the reason you got them:1/3 and for call 112 at event

• Were you ever banned? If yes, why?:no • Previous factions and the rank you had in them (in order) :-

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in? :-

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any) :-

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:no

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes of course

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes i apply in this depatement to stay as i can if i'm accepted

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yes

• Why do you want to join the Police Department?: i love police job it gives you experience , i love its members , i want to help as i can and i want to earn some money, finally i want to participate at its wars

• Are you capable of teamwork ?yes of course

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/octJZj4.png

• How many hours do you play daily withouth being AFK?:3-7 (at weekends more then 8 hours)

•If yes, you agree to pay to be removed from it?:yes

•a short characterisation of yourself:i'm bilel i'm 18 years old , i love playing samp on b-zone , i just play this game in my computer , i study at secondary school , i want to join a faction and i want to get a chance as all of players , i hope u give me a chance and thank you for your time

Edited by bolbol

• Nickname: innocent

• Previous nicknames: none

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: since

26.04.2013 22:20

• Level: 19

• Real age: 19

• (Real) Gender: male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: none

• Were you ever banned? If yes, why?: Dm , Bad language and Transfer illegal

• Previous factions and the rank you had in them (in order): none

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: ----

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): ----

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: ----

• Are you active on the forum?: YES

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes I understand

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: YES

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes I Agree

• Why do you want to join the Police Department?: It,s the department one of its kind. Very honourable,disciplined and serious department. They are always ready to server players and do their duty very well . I,m capable of doing my job as a cop and i really want to play my role.

• Are you capable of teamwork ? Yes i,m good at teamwork and in real life too.

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://postimg.org/image/6jboxmfd3/

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: Approximately 5 to 7 hours

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: ----

• A short characterisation of yourself: My name is innocent . I,m a student and have a good sense of teamwork. I,m always ready to help people . I want to serve B-zone rpg as a cop and and i,m ready for that . Thank you . Stay blessed

Edited by innocent

• Nickname:BoOoGdaN

• Nickname-uri anterioare:[TSB]BoOoGdaN

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:de vreo 2 ani

• Level:55

• Varsta reala:18

• Sexul (real):Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: da, odata 3/3 warns level mic si odata pentru acuze nefondate

• Factiunile anterioare si rank-ul în acestea (in ordine): School Instructor rank 2, Corleone Famyly rank 2, Tow Track Company rank 3, Paterno Famyly rank 1, F*M rank 4, F&M rank 2, F.B.I rank 5, Green Street Bloods rank 4.

• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit?: Din F.B.I am iesit sa intru in Green Street Bloods iar din Green Street Bloods la fel mi-am dat demisia sa intru in hitman, am iesit din Green Street bloods pe data de 07.10.2013, iar din F.B.I 02.07.2013

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): Green Street Bloods si F.B.I

• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?:Da, din F.B.I, l-am parasit deoarece ma plictisisem si voiam ceva nou.

• Sunteti activi pe forum?: Daca este nevoie da.

• Intelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?:Nu se pune problema, categoric.

• Intelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamani în Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?:Inteleg.

• Ati citit Regulamentul Police Department impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru incalcarea acestora?:Il visez chiar.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da.

• De ce doriti sa intrati in Police Department?:Am multi prieteni, imi place sa merg dupa wanted, sa arestez infractori si sa dau amenzi tuturor care incalca regulile de circulatie.

• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): Click

• Numarul de ore petrecute în joc zilnic fara AFK: Fara numar, in jur de 7-8.

• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea):Momentan nu, nici nu voi vi vreodata.

• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?:Da, dar nu este cazul.

• O scurta autocaracterizare:Salut, numele meu este Bogdan, sunt o fire vesela, imi plac glumele bune, plimbarile si iesirile cu prietenii, practic in prezent un "sport" cu bike, fotbal si cam atat...

Edited by BoOoGdaN

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

BoOoGdaN BoOoGdaN.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE

RESPINSI:

bolbol - Insufficient experience in other factions.

Innocent - Insufficient experience in other factions.

• Nickname: Parisieno

•Nickname-uri anterioare / conturi anterioare:

•Level: 28.

•Vârsta reală: 19 ani.

•Sexul (real): Masculin.

•Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

•Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

•Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

National Guard Rank 1

•De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: NG 8 zile

•Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

•Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

•Sunteți activi pe forum?: Da.

•Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

•Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.

•Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

•De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place cu ce se ocupa si ma consider capabil de a face fata in acest departament.

•Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/8ovty50eb/full/

•Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 8-9 ore.

•Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

•Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

•O scurtă autocaracterizare: Sa zic asa scurt si la subiect, sunt un baiat cu multe defecte si putine calitati.

• Nickname: Ygrec15

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 3-4 luni.

• Level: 20

• Vârsta reală: 16 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu,niciodata.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LS Taxi,am avut rank 3.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am vrut sa intru intr-un departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....s/page__st__160

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu,n-am mai fost intr-un departament.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament serios si activ.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/eFZeNda.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Ionut am 16 ani si sunt din orasul Bucuresti.Sunt in clasa a 10-a la profilul matematica-informatica,imi place sa fac sport si practic karate de 4 ani.Imi place sa ies cu prietenii pe afara,sa ma joc sa:mp,sa ma duc la antrenamente si sa conduc.

Edited by Ygrec15

• Nickname:bolbol

• Previous nicknames:----

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: about 3 months

• Level:22

• Real age:18

• Number of ingame warnings and the reason you got them:1/3 for call 112 at event

• Were you ever banned? If yes, why?:no

• Previous factions and the rank you had in them (in order):----

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:----

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any):----

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:----

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:yes of course

• Why do you want to join the Police Department?:Because its responsible, respected and well honoured department. i m mature and young enough to understand my role to play and i really want to play join this faction.

• Are you capable of teamwork ?yes sure

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/bUhKmPI.png

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 6-9 ( at weekends more than 9 hours )

• If yes, you agree to pay to be removed from it?:yes of course

• A short characterisation of yourself: My name is bilel . I'm good natured, helpful and have good skills of team work. i'm a student and can easily play my role in game and in real life without any disturbence. just give me just a chance

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Ygrec15 Ygrec15.png

> Vei da testul de teorie cu Eu_Sharky / JazzzzY

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

RESPINSI:

bolbol - Insufficient experience in other factions.

Parisieno - Nu ai rank 3 intr-o factiune precedenta.

Edited by Inferno27

• Nickname: Ghaith12

• Previous nicknames:--

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 1 years+

• Level: 23

• Real age: 16

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3

• Were you ever banned? If yes, why?: 5 day (transfer)

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Tsar Bratva (rank1)

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:--

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): http://rpg.b-zone.ro/factions/logs/tsarbratva/search/Ghaith12

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no

• Are you active on the forum?: yes all the day

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes of caurse!

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes

• Why do you want to join the Police Department?: I love Lv Police,HQ,color. I want to join it because it's work serious and and i will be active and i will stop the cheater and you will see me

• Are you capable of teamwork ? yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://tinypic.com/v...=5#.UkHoBNLwaSp | skill detactive is 5

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 12 hours+

• You are on the BlackList at a faction?: never

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes

• A short characterisation of yourself:Hello! I'm Ghaith,i'm 16 years old. I like play sa-mp and also i like play football

• Nickname: EviL.Capone

• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din 23.03.2011

• Level: 33+

• Varsta reala: 15.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Cat imi amintesc nu. Revin din pauza.

• Factiunile anterioare si rank-ul in acestea (in ordine): Niciuna.

• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data in care ati iesit?: -

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): -

• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?: Nu.

• Sunteti activi pe forum?: Da.

• Intelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?: Desigur.

• Intelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamani in Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ati citit Regulamentul Police Department impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru incalcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Nu ca doar am capacitate dar imi place mai mult si ma descurc bine in echipa.

• De ce doriti sa intrati in Police Department?: Eu cautam sa aplic in oricare Department de pe server dar am vazut ca Las Venturas Police Department este cel mai serios si are membrii cu bun simt si un comportament bun de oarece am aplicat aici.

• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): http://imgur.com/RXazXoJ

• Numarul de ore petrecute in joc zilnic fara AFK: Intre dou si patru ore in zile normale si cinci sau sase ore in weekend.

• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu sunt pe niciun BlackList din cate stiu.

• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Sigur.

• O scurta autocaracterizare: Sunt un baiat serios, glumet cand trebuie si serios cand e nevoie cu un comportament pus la punct. Ascult la cei cu exprienta mai mare ca a mea si imi place sa lucrez in echipa.

Edited by EvilCapone1

Nickname: NaTE

• Nickname-uri anterioare: CrazyWolf si [sQ]NaTE

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Cu contul acesta de pe 29.09.2011, cu primul de pe 21.12.2009 parca.

• Level: 69

• Varsta reala: 15 ani si jumatate

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Am fost banat pentru o zi pentru reclama la servul RPG.B-Zone.Ro, chiar daca nu apare in Ban Log am zis sa mentionez.

• Factiunile anterioare si rank-ul in acestea (in ordine):

1. Fire&Medic Department ~~ Rank 1 ( Candidate Fire Paramedic )

2. Corleone Family ~~ Rank 1 ( Picciotto )

3. Cuneo Family ~~ Rank 1 ( Picciotto )

4. Fire&Medic Department ~~ Rank 1 ( Candidate Fire Paramedic )

5. Paterno Family ~~ Rank 2 ( Soldato )

6. Federal Bureau of Investigations ~~ Rank 1 ( Profesional Staff )

7. Paterno Family ~~ Rank 1 ( Picciotto )

8. School Instructor ~~ Rank 1 ( Trainee )

9. News Reporter ~~ Rank 4 ( Network Anchor )

10. Stracci Family ~~ Rank 1 ( Picciotto )

11. News Reporter ~~ Rank 2 ( Local Reporter )

12. School Instructor ~~ Rank 1 ( Trainee )

13. Corleone Family ~~ Rank 1 ( Picciotto )

14. Federal Bureau of Investigations ~~ Rank 1 ( Professional Staff )

15. Tow Truck Company ~~ Rank 2 ( Mechanic )

16. Tow Truck Company ~~ Rank 5 ( Manager )

Stiu ca sunt multe rankuri 1 dar in majoritatea cazurilor, la scurte perioade de timp dupa ce intram in factiune venea un wipe in 2-3 saptamani

• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit?: Tow Truck Company - Wipe - 15.01.2013, Tow Truck Company - Demisie - 12.10.2013

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): http://forum.b-zone....60#entry2422573

• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?: Am facut parte de 2 ori din FBI, prima oara mi-am dat demisia pentru ca nu eram chiar asa atasat, iar a doua oara wipe

• Sunteti activi pe forum?: Da, foarte.

• Intelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?: Desigur

• Intelegi ca daca nu stai cel puțin doua saptamani in Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Da

• Ati citit Regulamentul Police Department impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru incalcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur

• De ce doriti sa intrati in Police Department?: Am aici o multime de prieteni, inclusiv "Lordul AFK-ului" si DAniela, si deoarece vreau sa incerc o factiune unde este mai multa actiune. Si desigur vreau sa impletesc noi prietenii.

• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): Click

• Numarul de ore petrecute in joc zilnic fara AFK: 3-4 ore pe zi, in weekend poate 5.

• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu.

• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurta autocaracterizare: Ma numesc Florea Andreas si am varsta de 15 ani. In aceasta vara am fost repartizat la Colegiul National "Grigore Moisil" la profilul Mate - Info, informatica intensiv. Sunt un baiat sociabil, oricand incantat sa intalneasca noi persoane. Hobby-urile mele sunt ping-pongul, ciclismul, basketul si snowboardingul. Uneori sunt arogant si egoist dar incerc sa remediez aceste defecte. Daca ajungeti sa ma cunoasteti o sa va obisnuiti cu toate calitatile si defectele mele.

Edited by NaTE xD

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

NaTe NaTE.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

RESPINSI:

Ghaith12 - Insufficient experience in other factions.

Evil.Capone - Insuficienta experienta in factiuni.

• Nickname: SunISet

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2ani.

• Level: 24.

• Vârsta reală: 21.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 am fac nab un player.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Taxy Cab Company rank 5

Paterno Family rank 1

National Guard rank 1

Shoutern Pimps rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din cauza unor probleme personale, data nu o stiu exact.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista ,nu le gasesc.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , am mai fac parte , lam parasit din cauza unor probleme personale.

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi plac activitatile departamentelor.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/4ytwmh8h3/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8/9 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana serioasa care stie ce vrea de la viata.

SunISet.png

Edited by avramionutnicusor

• Nickname: BlueOneTT

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni

• Level: 16

• Vârsta reală: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: zero warn

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Niciodata nu am fost banat.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am mai fost in nici o factiune.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte din nici un departament.

• Sunteți activi pe forum?: Da , intr-o oarecare masura.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Absolut.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da , sunt constient.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da , sunt.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Desigur , oricand.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a putea invata mai bine acest model de gaming

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/7yrs292q1/ http://postimg.org/image/kq168wr83/ http://uploadimage.ro/img.php?image=0498_untitled_p6pa.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat muncitor , cu scaun la cap , cu cei 7 ani de acasa , pregatit pentru orice provocare.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.