Jump to content

B-zone Wallpaper Primavara

Arg0N
 Share

Recommended Posts

Sincer, mie mi se pare foarte slabă. În primul rând, tot ce ai făcut a fost să pui un text, nici ăla prea complicat. Când am deschis topicul m-aş fi aşteptat să faci ceva "cu mâna ta", nu doar să pui un text acolo.

Oribil !

1. Tot ce ai facut este sa adaugi un text si sa ii scazi opacitatea.

2. Rezolutia pozei este foarte mica.

3. Din cate vad eu, poza din fundal nu contine efecte.

4. Melodia postata sub poza este mai urata decat poza in sine

Sincer, mie mi se pare foarte slabă. În primul rând, tot ce ai făcut a fost să pui un text, nici ăla prea complicat. Când am deschis topicul m-aş fi aşteptat să faci ceva "cu mâna ta", nu doar să pui un text acolo.

Oribil !

1. Tot ce ai facut este sa adaugi un text si sa ii scazi opacitatea.

2. Rezolutia pozei este foarte mica.

3. Din cate vad eu, poza din fundal nu contine efecte.

4. Melodia postata sub poza este mai urata decat poza in sine

Voi sunteti cumva "pui de superman" ma? As dorii sa vad si eu primele voastre lucrari sa vad cat de geniali si Inspriart ati fost voi

PS: Marcus nu toata lumea asculta manele Si se crede Salam si Guta ca tine si alte genuri muzicale sunt bune

SI poza este mica deoarece nu am pututo uploada pe alte hosturi si pe hostul forumului nu a mers

Edited by Arg0N

Voi sunteti cumva "pui de superman" ma? As dorii sa vad si eu primele voastre lucrari sa vad cat de geniali si Inspriart ati fost voi

PS: Marcus nu toata lumea asculta manele Si se crede Salam si Guta ca tine si alte genuri muzicale sunt bune

SI poza este mica deoarece nu am pututo uploada pe alte hosturi si pe hostul forumului nu a mers

Copile, tu ai 2 posturi pe forum si deja arunci cu jigniri ? Incearca as iti revisuiesti comportamentul cat mai repede.

Pentru cutura ta generala, in afara de muzica asta de drogati pe care ai postat-o tu si manele, mai sunt multe alte genuri muzicale.

Nu va vedeti cat de penibili sunteti ? Nu vedeti ca voi la 15 ani aveti impresia ca ati trecut prin toate si ca ati facut tot ce se poate. Dar ce sa vezi daca tipa parintii la voi sunteti in camere, pusi la colt. Stiti cum va numesc eu pe "baietasii" astia ? Smekeri in fusta.

Astea sunt primele mele lucrari, cu 10 clase peste ce ai facut tu aici.

http://forum.b-zone....zone-community/

Edited by Marcus

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.