Jump to content

Va place noul UpDate ?

S a s a

Va place noul Update ?  

106 members have voted

1. 1. Da sau Nu ?

• Da
      49
    • Nu
      48
    • Nu stiu
      9

Recommended Posts

In mare parte, majoritatea bagatorilor de seama din acest topic au dorit sa para interesanti, revoltandu-se pe update. Dupa ce ca voi erati cei care v-ati scuipat plamanii pe monitor, urland ca doriti deschiderea SF-ului, acum sunteti nemultumiti. Probabil nu stiti de cand se lucreaza la acest update si cata munca a fost depusa pentru a se implementa. Din cate vad, mare majoritate a celor care au postat aici, nu au un level mai mare de 20, dar au un tupeu enorm, ei fiind mari critici nestiind macar regulile de baza ale serverului. V-as propune politicos sa va acomodati, la fiecare update care apare, se trezesc niste baieti care sa comenteze ca nu le convine ceva. Voi ati pierdut notiunea jocului, ati uitat sa va distrati. Haide sa urlam in gura mare ca ala mi-a furat casa sau ca are mai multi bani ca mine, felicitari lui. Jucati din placere, insa ati uitat sa faceti acest lucru, toti sunteti ahtiati dupa bani, case, masini, rusine ca nu stiti sa va distrati. Eu de aproape 4 ani de cand ma aflu aici, am reusit sa strang doar 170 mil, dar m-am distrat, mi-am facut prieteni si m-am bucurat de joc, lucru pe care voi nu stiti sa il faceti.

In mare parte, majoritatea bagatorilor de seama din acest topic au dorit sa para interesanti, revoltandu-se pe update. Dupa ce ca voi erati cei care v-ati scuipat plamanii pe monitor, urland ca doriti deschiderea SF-ului, acum sunteti nemultumiti. Probabil nu stiti de cand se lucreaza la acest update si cata munca a fost depusa pentru a se implementa. Din cate vad, mare majoritate a celor care au postat aici, nu au un level mai mare de 20, dar au un tupeu enorm, ei fiind mari critici nestiind macar regulile de baza ale serverului. V-as propune politicos sa va acomodati, la fiecare update care apare, se trezesc niste baieti care sa comenteze ca nu le convine ceva. Voi ati pierdut notiunea jocului, ati uitat sa va distrati. Haide sa urlam in gura mare ca ala mi-a furat casa sau ca are mai multi bani ca mine, felicitari lui. Jucati din placere, insa ati uitat sa faceti acest lucru, toti sunteti ahtiati dupa bani, case, masini, rusine ca nu stiti sa va distrati. Eu de aproape 4 ani de cand ma aflu aici, am reusit sa strang doar 170 mil, dar m-am distrat, mi-am facut prieteni si m-am bucurat de joc, lucru pe care voi nu stiti sa il faceti.

Ideea de a deschide San Fierro este buna, numai ca pe serverul 2 nu este potrivita. Si asa nu erau destui playeri cat sa umple ambele orase, acum urmeaza si al treilea.

Pentru a-ti forma o opinie concreta,eu cred ca trebuie sa treaca cateva saptamani(macar zile).Lumea trebuie sa se obisnuiasca cu noile HQ-uri,biz-uri,case,mafii,skinuri etc.Luati-va ceva timp si obisnuiti-va cu tot ce este nou pentru ca echipa de admini a muncit din greu pentru acest update si nu cred ca au muncit pentru a strica serverul ci pentru al face mai bun.

Vis-a-vis de mafii,trebuiesc intai sa se aleaga liderii,sa se faca reguli,sa se aseze skinurile pe rankuri,sa se faca primul war si abia atunci veti putea avea o opinie concludenta.Trebuie sa recunosc ca imi lipsesc vechiile nume de mafii.Dadeau un aer periculos acestora,mai ales pentru cei care au vazut The Godfather.Cu toate acestea,acum totul depinde de fiecare mafie in parte de cat de temuta va fi,mai ales de playeri cei noi.De exemplu,cand mi-am facut eu cont pe server,tin minte ca aveam cel mai mare respect pentru Barzini(lider Oasis9).

Skinurile cele noi vad ca sunt mai greu de digerat pentru ca toata lumea era obisnuita cu cele vechi.Ei bine,acesta este cel mai mare update din ultimii ani,era normal sa se schimbe multe.Trebuie sa lasati vechile skinuri in trecut si sa va obisnuiti cu acestea noi pentru ca pana la urma,nu conteaza skinul ci doar functia.

Sper ca nu am ofensat pe nimeni pentru ca nu aceasta a fost intentia mea.Pana acum,imi place noul update dar,asa cum am zis,nu imi pot forma o parere adevarata despre joc in doar cateva ore.V-am pupat si ne vedem in-game.:D

Sunteţi genul de oameni care nici nu a-ţi încercat şi gata vă plângeţi pe forum.

A-ţi mai auzit sau văzut voi aceste nume de mafii sau skinuri pe vreo comunitate fanromă sau plagiată de B-Zone ?

nu a-ţi visat vreodată la aşa ceva fără update

Tu esti genul de om care nu stie sa deosebeasca "aţi" de "a-ţi"... Te mai dai si mare placinta pe aici pe forum...

Aţi se foloseste ca auxiliar in formarea timpului Perfect Compus la persoana a doua plural! Exemple: Aţi mers (voi aţi mers), Aţi facut (voi aţi facut).

A-ţi se scrie cu cratima atunci cand "ţi" poate fi inlocuit cu "îţi". Acel "ţi" este o prescurtare de la "îţi"! Exemple: A-ţi lua ceva (a îţi lua ceva).

(scuzati off-topicul dar nu m-am putut abtine)

Toti ziceti ca vai ce urat e cu mafiile astea, ca vai mai fain era inainte.

1. Nu sunt mafii.

2. Sunt gang-uri.

3. Trebuia sa ne bagam si in LS si LV pentru ca nu era frumos cu 6 mafii in LS si LV si cu 3 gang-uri in SF.

4. Skin-urile s-au pus dupa single player sau wikipedia, luati cum vreti.

5. Cand nu va convine ceva, nu mai deschideti topic pe orice tema de tot rahatu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.