Jump to content

Avispa Rifa - Anunturi importante / Important announcements

Marco
 Share

Recommended Posts

Maine cine nu este on la 20:01 va primii uninvite.

Intarzierea va fi sanctionata cu Faction warn.

Nu-mi pasa ca mergeti la magazin, ati luat 4 la mate si va bate mama, sau alte scuze mai invocati.

MAINE CINE NU ESTE ON NU VA MAI APARTINE DE AVISPA

O seara faina.

Astazi la 19:45 toata lumea in HQ pentru waruri nu ma intereseaza ce aveti de facut 2 ore puteti sta si voi in game!

Cei care nu vin la nici un war vor primit FactionWarn nu mai stau eu dupa voi ca nu stiu ce aveti de facut,ori sunteti activi ori aveti liber sa plecati!

De astăzi 18.10.2014 până în data de 25.10.2014 TOȚI membri de rank 1-3 (cu excepția asasinilor) vor fi luați la teste pentru regulamentul Arms Dealers.

Cine nu va da testul va primi 1 avertisment la job, cine va avea 3/3 greșeli la acest test teoretic va primi 1 avertisment la job. La 2/2 avertismente job veți primi un FactionWarn. Când știți regulamentul căutați-mă în joc, voi posta rezultatele pe 26.10.2014. (am acordul subliderului)

Link către regulament: click

Edited by Covrigel 20CM

Sambata la ora 17:00 sedinta importanta in cadrul factiuni!
Vom discuta despre organizarea factiuni si despre alte teme importante pe care vreau sa vi le aduc la cunostinta.

Azi la ora 21:00 avem war cu ELC vreau sa ca la 20:45 sa fiti toti in HQ pentru war!

Vreau sa imi aratati ca puteti fi si voi activi!

Astazi la ora 19:45 toti in HQ pentru war-uri. Cine lipseste nemotivat va primi FW.

Avem 2 war-uri, de la 20:00 si 21:00.

Sper sa fim cat mai multi.

Cine nu vine la amandoua waruri va primi FW!

Cine lipseste la un war din cele 2 are amenda 10k!