Jump to content

Avispa Rifa - Anunturi importante / Important announcements

Marco
 Share

Recommended Posts

Uitati-va bine, ei sunt singurii invoiti pentru warul de astazi: http://forum.b-zone....ctivity/page-20

Toate celelalte inactivitati sau invoiri care se vor face astazi o sa fie respinse, s-a terminat scoala, doua ore pe zii nu este mare lucru, tinand cont ca este ultima zii de war din aceasta saptamana.

Cei care nu sunt prezenti de la ora 19:45 pana la sfarsitul warurilor o sa primeasca Faction Warn.

Cei care o sa fie prezenti doar la jumtate dintre waruri o sa fie sanctionati cu amenda 20.000$

Nu uitati, avem doua waruri foarte importante, trebuie sa ne mentinem HQ si sa castigam warurile in care atacam, fara nicio discutie.

Cei care nu sunt online dintre cei noi intrati o sa primeasca UNINVITE fara FP pentru picarea perioadei de TESTE.

Astazi la ora 19:00 o sedinta foarte importanta inainte de war si de la 20:00 pana la 21:00.

Cei care nu sunt prezenti primesc Faction Warn.

INVOIRI INCHISE, asa ca nu faceti degeaba invoire, oricum le resping.

Astazi la ora 19:40 toti in HQ pentru waruri, o sa avem 4 waruri, doua in care atacam si doua in care aparam, vreau sa fiti concentrati pentru a face 4/4.

Cei care nu sunt prezenti la waruri si nu au nici cerere de invoire primesc Faction Warn

Edited by Norbert14
Am spus ceva!

Astazi la ora 19:40 toti in HQ pentru waruri, o sa avem 4 waruri, doua in care atacam si doua in care aparam, vreau sa fiti concentrati pentru a face 4/4.

Cei care nu sunt prezenti la waruri si nu au nici cerere de invoire primesc Faction Warn.

Sper sa nu am surpriza proasta de ieri sa va gasesc la 19:45 cu 14 pe members si toti AFK.

Astazi, pe data de 23.04.2014 veti fii nevoiti sa faceti raportul la Arms Dealer.Trebuie sa vindeti 7.000 materiale intr-o zii de war.Veti face poza la [/stats] la ora 20:00 si 22:00.Vineri se va deschide topik-ul "Dealeri de arme" unde va veti posta raportul de saptamana aceasta.Cine nu il va face va fii sanctionat cu AV!

Edited by South BeeTee

Sedinta saptamanala va avea loc maine 24.06.2014, warurile de astazi: 23.06.2014 sunt anulate din pricina unei probleme a scriptului.

Edited by Askhanar

Astazi la ora 12:45 toti in HQ pentru waruri, problema a fost rezolvata, mi-a fost confirmat de catre un admin.

Cei ce vor lipsii maine la war o sa primeasca fw/uninvite.

Astazi la 13:40 toti in HQ pentru waruri, am prins attack pe 69 Pier pe zonele din apropierea HQ lor, o sa fie waruri mai usoare decat ieri speram, asa ca sa fiti cat mai multi in joc la 13:40.

Maine, 29.06.2014 la ora 19:00 va avea loc antrenamentul saptamanal. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu AV/FW!

Maine, 29.06.2014 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu FW!

Edited by Norbert14

SAPTAMAN ASTA INVOIRI SI INACTIVITATI INCHISE, NU IMI PASA CA V-A MURIT CALUL, PISICA, MAGARUL, PLECATI SA DATI CU SAPA. CEI CE NU INTRA = FW.

MAINE LA ORA 13:00 TOTI IN HQ, DACA NU AVEM WAR FACEM ANTRENAMENT, SI ASA AVETI NEVOIE.

Astazi la ora 13:00 TOTI IN HQ PENTRU WARURI, AVEM 1 WAR ASA CA AM PRETENTIA SA NU PIERDEM.

PANA O SA FIE 13:20 O SA FIE O SEDINTA IN CARE O SA VA EXPLIC CEEA CE DORIM SA FACEM PE VIITOR DIN AVISPA RIFA.

Am mai primit un attack de la Southern Pimps, asa ca astazi intre orele 13:00-14:30 sa fiti online sau o sa fiti sanctionati fara NICIO DISCUTIE.

INVOIRILE INCHISE SI INACTIVITATILE PENTRU SAPTAMANA ASTA, nu vreau sa recurgem la sanctiuni mai drastice, de maine intram in programul normal de war odata cu terminarea examenelor de catre Norbert.

Maine, 03.07.2014 ora 12:45 toti in HQ pentru waruri, o sa fie si norbert acasa si o sa poata prinde attack, cei ce nu pot fii prezenti sunt rugati sa ma contacteze prin PM, invoirile nu vor fii acceptate.

Astazi, 13.07.2014 la ora 19:00 va avea loc antrenamentul saptamanal. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu AV/FW!

Astazi, 13.07.2014 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu FW!

Edited by Norbert14