Jump to content

El Loco Cartel - Învoiri / Pass requests

El eXtesY
 Share

Recommended Posts

@, Cerere respinsa, v-am zis ca pentru cei care va vorbesc urat aveti Blacklist daca nu are level necesar pentru BL ii poti face post la complaints, nu va apucati sa faceti DM aiurea pe ei. Maine la 18:45 daca nu vei prezent in HQ vei fi sanctionat cu faction warn.

Nick: Rozay

Rank: 2

Doresc sa ma invoiesc de la: antrenament(02/10/13)

Alte precizari: Am un curs de la 19 la 20:40 .

ne-a tinut mai putin profesorul

Edited by Rozay

Nick: Smoke2833

Rank: 2

Doresc sa ma invoiesc de la: antrenament(02/10/13)

Alte precizari: Am o problema destul de grava, nu pot da detalii pentru ca este personal, poate voi ajunge pe la 21:30 daca va mai fii antrenamentul.

Nick: Edutuu

Rank: 1 (Recluta)

Doresc sa ma invoiesc de la: Antrenametul din data de 2.10.2013 (Miercuri.Octombrie.2013)

Motivul: S-a intamplat ceva cu bunicul meu.

Alte precizari: O seara buna va doresc.

Nick: Edutuu

Rank: 1 (Recluta)

Doresc sa ma invoiesc de la: War (3.10.2013)

Motivul: Imi tot pica internetul iar atunci cand nu face asta primesc foarte des crash.

Alte precizari: Stiu ca este cam tarziu dar sper sa fiu invoit.Mult succes la war.

Nick: Oaky

Rank: 3

Doresc sa ma invoiesc de la: War

Motivul: Am fost plecat de dimineata pentru ca a intervenit o problema si nu am avut timp nici macar sa fac cerere de pe mobil

Alte precizari: Imi cer scuze ca am facut cererea acum, dar a fost o problema urgenta si n-am putut s-o fac mai devreme.

Nick: Drecsy si Mikeyoto

Rank:2

Doresc sa ma invoiesc de la: War

Motivul: Mergem la tara impreuna.

Alte precizari: Multumim anticipat. (Am facut si pentru Mikeoyo sa fac si pentru el ca e la masina si nu are net acolo)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.