Jump to content

[Problema] Placa audio

Recommended Posts

Nume: Just.xeS

Ce problema ai?: Dupa un timp nu mai aud nimic pe calculator. Nu se mai aude nimic.

O scurta descriere a situatiei: Pur si simplu nu siu ce sa fac am instalat drivere tot nu stiu ce sa fac.

Screenshot: Daca imi spuneti la ce sa fac SS fac.

Alte precizari: Multumesc.

Placa se numeste Realtek High Definition Audio

1. Încearcă să resetezi Windowsul, eu am avut această problemă și s-a rezolvat printr-o resetare.

2. Dacă nici resetarea nu merge, cel mai probabil ți s-a ars placa de sunet(cel mai probabil era integrată în placa de bază). Dacă e arsă, 30 de lei costă una dedicată pe PCGarage ( http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/gembird/sc-51-2/ ) .

3. Poate trebuie să pui niște drivere noi. Află ce placă de bază ai. După ce aflii ce placă de bază ai, aflii ce model e placa de sunet integrată. O iei cu CTRL+C și cauți cele mai noi drivere pentru ea.

Cred ca problema vine de la driver, in cazul in care placa audio nu este arsa, downloadeaza programul everest (il gasesti peste tot, este gratis), deschide-l si intra in Multimedia - PCI / Pnp Audio, acolo poti sa faci o poza si sa o atasezi pe forum sau poti sa mi spui ce scrie, dupa aceea iti voi spune de ce drivere ai nevoie.

Edited by dArkys93

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.