Jakab Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 (edited) Breakout Billy Salutare, am revenit cu o nouă creaţie, de această dată într-un alt program. Este vorba despre mascota B-zone, Billy ( nu ştiu de ce l-am poreclit aşa ) care încearcă să doboare toate cărămizile, un joc tipic "Breakout". Aceasta este versiunea 2.0 a jocului, controlul lui Billy se face prin săgeţi ( dreapta & stânga ). Acum sunt 3 tipuri de brick-uri : Cărămizile verzi valorează 25 de puncte Cărămizile albe valorează 50 de puncte Cărămizile maro valorează 100 de puncte Acum mingea se poate deplasa în mai multe direcţii. Download link: http://www.mediafire...5mwbya2ccg298fv Versiunea 1.0 ( cea veche ) Tot ce trebuie să faceţi este să mişcaţi cursorul. Jocul este destul de simplist pe parcurs urmând să îl mai dezvolt. Download link v1.0: http://www.mediafire...q0xaii39mkpa1uh Edited June 11, 2017 by eB Teodor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadro Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 In ce limbaj este scris? Dupa ce l-am executat si am vrut sa ma duc cu mouse-ul in alta parte nu puteam, puteam sa misc mouse-ul doar in acel Panel si tu ai patit asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 In ce limbaj este scris? Dupa ce l-am executat si am vrut sa ma duc cu mouse-ul in alta parte nu puteam, puteam sa misc mouse-ul doar in acel Panel si tu ai patit asa? Nu, mie mi-a mers bine. Ai incercat ALT + Tab ? Nu ţi se vede cursorul în interiorul jocului ? Am folosit Multimedia Fusion Developer 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadro Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Nu, mie mi-a mers bine. Ai incercat ALT + Tab ? Nu ţi se vede cursorul în interiorul jocului ? Am folosit Multimedia Fusion Developer 2. Nu e problema ca nu se vede cursorul, dar chiar daca ma comut cu ALT+TAB in alta fereastra acolo se vede cursorul dar nu pot sa-l misc pana nu inchid aplicatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Nu e problema ca nu se vede cursorul, dar chiar daca ma comut cu ALT+TAB in alta fereastra acolo se vede cursorul dar nu pot sa-l misc pana nu inchid aplicatia. Acum sper că s-a rezolvat introducând controlul pe săgeţi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziua verde Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Programul care l-ai folosit pentrur joc are la baza un limbaj de programare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 (edited) Programul care l-ai folosit pentrur joc are la baza un limbaj de programare? Este vorba despre Multimedia Fusion Developer 2. Un assembler ( vorba lui Quadro ^_^ ) de iteme şi de scripturi. Se pot folosi scripturi făcute de oricine, elemente grafice, OpenGL, orice fişiere audio, taguri audio, orice. Poţi introduce orice script făcut într-un limbaj de programare deci aş spune că are la bază un limbaj de programare. Edited April 8, 2013 by Jakab Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeRoXZ Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Interesant,doar ca n-ai facut nimic mai mult decat sa pui mascota comunitatii noastre acolo jos..Daca bine stiu era un fel de platforma..Ehh..recunosc,nu-s in stare sa fac asa ceva Oricum,buna treaba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandau Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Foarte frumos. Ai putea sa adaugi upgradeuri la capul b-zone. Sa fie mai lat, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziua verde Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Este vorba despre Multimedia Fusion Developer 2. Un assembler ( vorba lui Quadro ^_^ ) de iteme şi de scripturi. Se pot folosi scripturi făcute de oricine, elemente grafice, OpenGL, orice fişiere audio, taguri audio, orice. Poţi introduce orice script făcut într-un limbaj de programare deci aş spune că are la bază un limbaj de programare. Am facut ceva asemanator pentru un concurs, m-am gandit sa il postez, http://forum.b-zone.ro/topic/125429-brick-breaker-game/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohNNyB Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Interesant, dar cum a spus cineva mai sus, mai trebuie lucrat la " capul " comunitatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Frumos , dar trebuie sa mai lucrezi putin la platforma aceea cu "Billy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyPrototype Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Super! Dar trebuie sa ii faci cateva modificari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Visarion Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Marfa, insa mai ai de invat. Destul de bine pt un lucru facut in timpul liber oricum. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Bravo , frumos dar mai ai de exersat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoozE Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Super creatie , bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky4Fun Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Interesant jocul , dar este un pic copiat de la jocul normal cu biluța și căsuțele , oricum GooD JoB pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Dee Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Felicitari pentru joc, daca faci o versiune mai noua esti binevenit sa deschizi alt topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts