Jump to content

Problema pc sau windowsu

Share

Recommended Posts

Am si eu o mica/mare problema nu stiu sigur de la ce e.

Recent mi`am skimbat windowsu.Tin sa sugerez ca inainte sa il skimb nu imi facea asa.

Asa si acuma dupa ce l`am skimbat vreau sa donwloadez si eu cate ceva de pe net si nu imi merge,la 99% mi se blocheaza si asa ramane.Un exemplu ar fi skypeu

SS: http://postimg.org/image/s3nwhmdt9/

P.S: Inainte sa skimb windowsul mi se restarta calculatorul cand vroiam sa downloadez unele programe,de aceea am schimbat si windowsu`l.

multe raspunsuri se afla in task manager .....

Un bug de genul cu download-ul il stiam al xp ... daca aveai windows in romana pe unele versiuni trebuia sa redenumesti folderul Downloads facut de browsere in my document in downloadari sau ceva de genul chiar daca tu nu downloadai in acel folder....

oricum ... cum am mai spus taskmanager dxdiag si system properties spun multe despre starea pc-ului

In primul rand trebuie sa stii ce programe ai/trebuie sa ai si cand incepi download-ul te uiti in tm sa vezi daca apar (se deschid) programe noi daca dispar (se inchid) programe ....

ce ai tu e o chestie de esenta am mai intalnit asta cand mi-o lua browserul inainte si imi zicea ca e continunt periculos si bloca downloadul la 99% in schimb daca puneam download in alta parte mergea (lucru care nu e normal inseamna ca problema e in alta parte ci doar efectul acolo)

poate fi un soft antivirus/antispyware chestii dastea care blocheaza downloadul....

sau erori de compatibilitate .....

cu alte browsere ai probleme ?

Cu nici un browser nu mergea.

Dar am rezolvat ,mersi oricum.

Solutia: Am reinstalat windowsu si am skimbat partitiile,adica inainte in C aveam 80GB si restu in D si am formatat si C si D si in C am pus 40GB si restu in D ,iar akm merge.

Puteti da Topic Closed!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.