South Smith Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Nume: Andrei Ce problema ai?: Cred ca este de la scroll. O scurta descriere a situatiei: Cand dau la o pagina din scroll sa dau mai injos, nu se duce cate un pic. Se duce din prima mai mult, nu prea stiu cum sa explic. Am mai avut aceasta problema, dar s-a remediat, iar acum a reaparut Screenshot: - Alte precizari: Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Poi daca s-a remediat , poate se va remedia si acum dar am o intrebare? AI schimbat de la mozilla la Chrome? La mozilla se misca usor si in timp ce dai din scroll poti si citii ia rla chrome se da dintr-odata , brusc jos, poate e de la browserul de cautare al tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Poi daca s-a remediat , poate se va remedia si acum dar am o intrebare? AI schimbat de la mozilla la Chrome? La mozilla se misca usor si in timp ce dai din scroll poti si citii ia rla chrome se da dintr-odata , brusc jos, poate e de la browserul de cautare al tau. Nu este doar la Browser, si in sa:mp, cand dau [TAB] la fel, se duce mult. Si am mai observat ca si atunci cand vreau sa sterg ceva intr=un post si tin apasat pe "back space" trece la randul urmator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u q p u Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Incearca sa deschizi mouse-ul si vezi la scroll daca nu a sarit din locul lui sau daca nu s-a dereglat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Incearca sa deschizi mouse-ul si vezi la scroll daca nu a sarit din locul lui sau daca nu s-a dereglat. Multumesc, o sa il desfac Mai astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Multumesc, o sa il desfac Mai astept pareri. Trebuie sa-l desfaci dupa cum ti-a spus si Smith. Daca e un mouse scump du-te cu el la un service, daca nu cumpara-ti altu . Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts