Jump to content

[B-Zone TV] People are AWESOME 2013 SA:MP version

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Frumoasa ideea, frumos si video-ul.

Singurul lucru ce nu-mi place este momentul in care te arunci din elicopter si el cade in gol.

Videoclipul este foarte frumos , mie unu imi place , felicitari Mihai :) .

Mihai ai facut un videoclip foarte frumos.

Fazele cu hidra m'au dat pe spate.

Din partea mea vei primi un + .

Felicitari, chiar imi place, si nu, nu sunt frumoase filmele cu episoade...

Imi place acolo cu hydra, foarte reusit.

Ai fi putut face mai multe, si diferite.. ai facut de 2 ori cu hydra si puteai pune multe altele.

Dar este frumos, te felicit,

va multumesc, o sa revin cu ceva mult mai bun pe viitor, adica...asa o sa incerc :)

Foarte frumos clipul, mi-au placut mult sariturile cu parasuta si acrobatiile cu hidra.

Singuru lucru care nu e realist si trebuie scos din clip, faza cand sari cu bmx-u de pe cladire.

Foarte frumos clipul, mi-au placut mult sariturile cu parasuta si acrobatiile cu hidra.

Singuru lucru care nu e realist si trebuie scos din clip, faza cand sari cu bmx-u de pe cladire.

e postat, nu il pot scoate din clip

aia e :D

Felicitări Mihai, îmi place la nebunie a doua parte a clipului, mai ales melodia. Încearcă să nu mai faci greşeli de filmare şi să foloseşti o viteză mai mică la cameră când te mişti.

Pai filmul e tare rau dar o mica exceptie .Fale frate HD uite iti dau un filmulet cum sa le faci hd dureaza putin mai mult dar o sa arate bine.

nu pot face omule hd, adica le fac, dar las pc 2 zile aprins sa le uploadez, am uploadul mic,tare mic

Am cateva lucruri de obiectat...

Din moment ce titlul videoclipului este „People are AWESOME” trebuia sa folosesti mai multi playeri in videoclip, nu tot acelasi. Fiind un joc, eu cred ca titlul ar fi trebuit sa fie „Players are AWESOME”. In rest, totul este ok. Foarte bine realizat videoclip-ul (din punct de vedere tehnic). Imi place!

Am cateva lucruri de obiectat...

Din moment ce titlul videoclipului este „People are AWESOME” trebuia sa folosesti mai multi playeri in videoclip, nu tot acelasi. Fiind un joc, eu cred ca titlul ar fi trebuit sa fie „Players are AWESOME”. In rest, totul este ok. Foarte bine realizat videoclip-ul (din punct de vedere tehnic). Imi place!

nu avea nici un sens cu "Players"

stiu eu de ce pun titlurile astea, e ceva comercial

A iesit binisor...am cateva lucruri de comentat.

1) Compilatiile "People are awsome" trebuie sa contina viteza maxima de la inceput la sfarsit. Inceputul e cam lent, mai ales cand sare cu parasuta...( puteai sa o deschizi mai tarziu ).

2) Nu trebuia sa schimbi melodia dupa intro :(.

3) Melodia nu a fost aleasa prea bine. Nu trebuie ceva hard sa nu intelegi nimic din ea. Trebuie ceva linistitor si totusi energic ( nu stiu sa explic, uita-te la videoclipuri ) care sa te faca sa te simti ca nu ai realizat nimic toata viata...s-ati dea o stare de placere totusi...ma rog, nu ma pricep la vorbit.

A iesit binisor...am cateva lucruri de comentat.

1) Compilatiile "People are awsome" trebuie sa contina viteza maxima de la inceput la sfarsit. Inceputul e cam lent, mai ales cand sare cu parasuta...( puteai sa o deschizi mai tarziu ).

2) Nu trebuia sa schimbi melodia dupa intro :(.

3) Melodia nu a fost aleasa prea bine. Nu trebuie ceva hard sa nu intelegi nimic din ea. Trebuie ceva linistitor si totusi energic ( nu stiu sa explic, uita-te la videoclipuri ) care sa te faca sa te simti ca nu ai realizat nimic toata viata...s-ati dea o stare de placere totusi...ma rog, nu ma pricep la vorbit.

1. asa am considerat eu ca da mai bine,

2. odata cu melodia s-a sucit si video la 180 de grade, daca ai observat,s-a schimbat actiunea, cadrele, tot

3. daca era ceva linistitor si energetic( nici nu prea exista asa ceva) nu avea acelasi farmec

1. asa am considerat eu ca da mai bine,

2. odata cu melodia s-a sucit si video la 180 de grade, daca ai observat,s-a schimbat actiunea, cadrele, tot

3. daca era ceva linistitor si energetic( nici nu prea exista asa ceva) nu avea acelasi farmec

Ok. Sunt de acord cu 1.

Dar raman la ideea mea cu 2 si 3 - uite aici. https://www.youtube.com/watch?v=Sm5YszWEqgQ

Da la 0:50 ...melodia nu e haos si totusi e "energica".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.