Kakuna Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Propunere mea este despre un event de building cu inscriere pe forum si fiecare player sa aleaga o constructie din urmatoarele: 1 Turnul Efel 2 Arcul de Triumf 3 Un conac 4 Un castel 5 Casa viitorului 6 Pixel Art 7 Piramida cu capcane 8 Un vapor 9 Un elicopter 10 Roller Coaster Clasamentul sa fie locul 1,2,3 iar premiile pe masura pentru ca nu este usor sa construiesti creeatii mari. Multumesc pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 PRO - Ar ajuta la dezvoltarea serverului, crearea de constructii megalitice ar fi oarecum benefica, atata timp car se va face organizat, doar intr-un loc anume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 M-am gandit si eu acum ceva timp dar mi-am zis ca inca nu este momentul. Bine ca ai facut aceasta propunere. O sa ma gandesc cu Ic3Box si o sa vedem cand si cum o sa se desfasoare aceasta competitie. O sa anuntam pe forum si pe site cand este cazul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts