Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Placi audio


Recommended Posts

Postati aici daca aveti vreo nelamurire/problema cu placa audio ! De asemeanea ne puteti da modele bune si ieftine printr-un 'ad reply'|| no x2 post || no spam .

 

Important

 

Marea majoritate a utilizatorilor nu mai au nevoie de o placa audio separata. Spunem asta deoarece practic toate placile de baza ale momentului sunt dotate cu sound on-board, uneori chiar de o calitate foarte buna, oferind inclusiv facilitatea sunetului multi-canal si unele efecte audio in hardware. Totusi exista doua categorii de utilizatori pentru care o placa de sunet de sine statatoare este dezirabila/indispensabila: gamerii si muzicienii (profesionisti sau amatori). Prima categorie are nevoie de o placa de sunet performanta in scopul auditiei optime a efectelor (din ce in ce mai complexe si mai imersive) din noile jocuri, iar cea de-a doua pentru a putea lucra efectiv si in timp real la productia muzicala. Consideram ca, in nici unul dintre cele doua cazuri, nu este potrivita o placa audio ieftina - atunci, mai bine ramaneti la sound on-board. Pentru gamerii recomandam o placa de sunet capabila sa utilizeze ultima versiune a API-ului Creative EAX), excelent pentru efectele din jocuri, iar pentru muzicieni recomandam placile de sunet din gama semiprofesionala (M-Audio, Creative), capabile sa lucreze cu asa-zisele drivere ASIO, cu latenta extrem de mica, practic indispensabile pentru creatia muzicii pe calculator. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.