Jump to content

HTC M4 ar putea sosi în luna iunie

Jakab
 Share

Recommended Posts

HTC M4 ar putea sosi în luna iunie, un soi de HTC One midrange

6McSe8D.jpg

• Dacă în 2012 HTC a adus la MWC 2012 o tripletă de telefoane din seria One şi în 2013 ne aşteptam la aceeaşi strategie. Ei bine, HTC a lansat modelul One înainte de MWC şi nu a existat nici o tripletă. În prealabil se zvonise că pe lângă HTC One, vom mai avea două noi modele HTC M4 şi HTC G2.

• Dacă acesta din urmă nu s-a concretizat, despre M4 am tot aflat informaţii şi am avut parte de scăpări. Cei de la Digitimes au informaţii noi despre telefon şi afirma că ar fi o versiune uşor modificată de HTC One, care ar urma să ajungă pe piaţa în iunie, cu 700.000 de unităţi livrate până la finalul acelei luni.

• HTC M4 ar urma să vină cu un display HD de 4.3 inch, procesor dual core de 1.2 GHz, 2 GB RAM şi o cameră de 13 megapixeli, plus Android Jelly Bean. Sincer să fiu mă aşteptam la dotări mai bune şi acest model nu prea sună ca un "HTC One" modificat. Mai era şi teoria că HTC M4 va fi de fapt un HTC First uşor modificat, care sună mai plauzibil.

Sursă: Mobilissimo.ro

Edited by Jakab

Sincer cred ca acest telefon este inutil.Adica un procesor dual-core a devenit ceva depasit.Ma asteptam sa vad un trend crescator al telefoanelor cu procesoare quad-core in randul celor low-budget,iar la cele high-end sa gasim ecrane 1080p.Sunt dezamagit de acest telefon,ma asteptam la mai mult de la el.Cine l-ar cumpara oare(presupunand ca va costa in jur de 1500 lei)?Cand poti gasi un HTC One X cu aceleasi specificati+procesor quad-core la un pret chiar mai mic.

@@Jakab

Tripleta HTC One X,S,V a aparut in 2012,nu 2013.

Sincer cred ca acest telefon este inutil.Adica un procesor dual-core a devenit ceva depasit.Ma asteptam sa vad un trend crescator al telefoanelor cu procesoare quad-core in randul celor low-budget,iar la cele high-end sa gasim ecrane 1080p.Sunt dezamagit de acest telefon,ma asteptam la mai mult de la el.Cine l-ar cumpara oare(presupunand ca va costa in jur de 1500 lei)?Cand poti gasi un HTC One X cu aceleasi specificati+procesor quad-core la un pret chiar mai mic.

@@Jakab

Tripleta HTC One X,S,V a aparut in 2012,nu 2013.

Îţi mulţumesc pentru atenţionare, într-adevăr seria One a fost prezentată în anul 2012.

Cât despre acest telefon, cred că este mai mult versiunea mini al lui HTC One.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.