Jump to content

Suveniruri Forum

Marcus
 Share

Recommended Posts

Lucrari facute pe http://cooltext.com/, foarte urat din partea ta, daca ai mai putea da - si acum ti'as da unul pentru magaria pe care ai facuto.

Te rog sa imi faci si mie lucrarile astea pe acel site...pentru aceste acuzatii ai primit report !

Pentru cultura ta generala, aceste lucrari le-am realizat in Photoshop CS5

Foarte misto :-bd ai +!

Mersi mult Doddy !

Te rog sa imi faci si mie lucrarile astea pe acel site...pentru aceste acuzatii ai primit report !

Pentru cultura ta generala, aceste lucrari le-am realizat in Photoshop CS5

Mersi mult Doddy !

Leai realizat in Photoshop CS5 ? Da? Bun, zimi modelul de cu care ai scris ( zimi'l pe PM, sa nu mai facem spam aici ), iar eu iti voi demonstra ca voi face extact la fel cum ai facut tu, astept PM-ul.

*Astept PM, dar vad ca nu mai zici nimic, imi mai dai PM ? Sau ?

Edited by J4L Alex Official

Sunt destul de frumoase, dacă vei mai lucra umpic la ele, vor ieșii excelent.Felicitări pentru munca depusă.

Mersi !

Foarte frumoase , felicitari , chiar imi plac :)

Multumesc pentru incurajari.

Lucrari facute pe http://cooltext.com/, foarte urat din partea ta, daca ai mai putea da - si acum ti'as da unul pentru magaria pe care ai facuto.

Cat despre tine smechere in photoshop m-ai ti minte cand ti-ai facut portofoliu si erau facute in cool text si in loc de designer ai scris desinger sau ceva de genu?Daca erau facute in cooltext in 24 de ore aprox. apareau frumos COOLTEXT si site-u nush ce ai cu baiatu dar el a muncit sa le faca, aa si apropo m-ai invata romana plagiatorule OFFICIAL , F4L prea multe fitze in cap .

P.S:nu te mai ascunde sub un nou nume toata lumea stie ca esti Gawitkkk,teparule.

ON:Bravo Marcus. sunt chiar frumoase tine-o tot asa si vei ajunge sus de tot !

Edited by mR kerS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.