Jump to content

Martorii lui Iehova si cultul Penticostal.

Regenesis
 Share

Recommended Posts

Eu sunt de religie neo protestant,si ma ca sa stii in America sunt cei mai multi oameni de reiligie Baptista.Si cultul neo-protestant (inafara de Martorii lui Iehova..si altele mai mici) se i-au direct dupa biblie,si daca vrei sa va lamuresc o sa vedeti imediat de ce.Si tu Naga daca nu te-a facut Regenesis incult te fac eu,nici 13 ani nu ai si comentezi,nici macar cei 7 ani de acasa nu ii ai.Iti lipseste RESPECTUL.

Naga, las-o asa. Gramatica limbii romane nu exista la tine, logica in gandire nici atat. Defapt, ai doar 14 ani, nu stiu ce logica ai putea avea. Nu pot compara 19 cu 14. Succes in ceea ce faci. (om mai cazut in cap decat tine sper sa nu mai gasesc)

Eu sunt ala care jigneste, nu? Deci v-am spus si va mai spun odata. Va puteam da report pentru asta, dar am zis sa fiu baiat de treaba, la locul lui si sa imi vad de treburile mele si am trecut cu vederea. E treaba mea ce cred despre celelalte religii. Pe voi nu v-am jignit. Poate cu Regenesis m-am mai contrazis, dar tu Harnik nici nu stiu de ce te-ai bagat aici, ca sa faci mai multa cearta, ca nu e deajuns ca vreau sa imi cer scuze. Si gata, nu mai postez aici. Cine vrea sa imi mai zica ceva sa imi dea PM. Nu e topic de discutii. Pace.

Edited by Naga

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.