Jump to content

Despre jucatori

Popandau

Recommended Posts

Toti am avut momente frumoase si momente grele pe aceasta comunitate...

Acum aveti ocazia sa va exprimati liber parerea despre anumiti jucatori, folosind modelul de mai jos:

1. Numele tau:

2. Numele persoanei admirate:

3. Motivul pentru care il/o admiri:

4. Numele celui considerat "noob":

5. Motivul pentru care il/o consideri asa:

Nota: - puteti scrie mai multe persoane;

- adminii si liderii nu se pun ca se trece la :*.

Incep eu:

Numele tau: PopandaulX

Numele persoanei admirate: BlueR, si TheKillerFish

Motivul pentru care il/o admiri: 1) E sincer ( daca-s prost mi-ar spune direct, nu cum fac altii ) si calm | 2) E calm.

Numele celui cosiderat "noob": RazvanyS

Motivul pentru care il/o consideri asa: Atitudine.

Numele tau: Snizel

Numele persoanelor admirate: Albert Einstein, Stephen Hawking, Friedrich Nietzsche, Mahatma Ghandi, Stendhal, Leonardo da Vinci, si as mai putea insira multe nume de oameni ca ei...Nicolae Guta, etc. Pacat ca nu sunt jucatori de pe server...mai putin Nicolae Guta, sigur el e printre jucatorii nostri. Mare om, mare caracter.

Motivul pentru care ii admiri: Realizarile lor in diverse domenii, ajutorul oferit in dezvoltarea societatii umane.

Numele celui considerat "noob": PopandaulX / Blue Eyed Scorpion

Motivul pentru care il consideri asa: Deschide topicuri de genu' care pot sa incurajeze certurile intre membrii comunitatii, nu cred ca-i convine nimanui sa fie facut noob. Stiu ce va urma daca las topicul asta deschis: apar certuri, iar unii vor posta din interes. Deci, topicul va fi inchis.

Royce says: Asta-i numa asa sa faci tu plusuri :)).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.