Giuliano Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Signature of the week numer: 36 Tema / Resurse: Super Heroes Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 470x250, se accepta si semnaturi verticale Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 05-05-2013, ora 22:00 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #36", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ"./ Castigatorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 SOTW #36 anulat pana vinerea viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted May 10, 2013 Author Share Posted May 10, 2013 Aveti timp sa votati pana duminica la ora 22:00. Start vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Am ales aceasta lucrare deoarece imi plac mai mult efectele de pe asta decat pe cealalata, lumina este mai buna, dar textul lasa de dorit, este "prost" pozitionat, trebuia unit si pus pe "normal" si cred ca dadea mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7SUMMER Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 (edited) VOTEZ prima lucrare ! (Batman) Este mult mai buna decat a doua , lumina , efectele foliste si ideea in sine este mai buna decat lucrarea cu numarul 2 ... au fost oricum ambele lucrari slabute . Edited May 11, 2013 by Giuliano Ai grija pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted May 11, 2013 Author Share Posted May 11, 2013 VOTEZ prima lucrare ! (Batman) Este mult mai buna decat a doua , lumina , efectele foliste si ideea in sine este mai buna decat lucrarea cu numarul 2 ... au fost oricum ambele lucrari slabute . Citeste regulamentul inainte sa postezi, la urmatoarea abatere vei fi sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Votul meu merge catre prima lucrare, consider ca este mai bine realizata decat a doua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozmyn Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 (edited) - Edited May 21, 2013 by Giuliano Next warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Votul meu merge catre prima lucrare, de departea aceasta fiind cea mai buna. Imi place mult cum ai reusit sa imbini texturile desi puteai sa lurezi mai mult la text. Felicitar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted May 21, 2013 Author Share Posted May 21, 2013 Castigatorul este Manuel cu lucrarea numarul 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts