Jump to content

Ce film ai de gând să vizionezi în viitor? | What movie do you want to see in the future?

Oxi.gen
 Share

Recommended Posts

Ce film ai de gând să vizionezi în viitor?/What movie do you want to see in the future?

¤Română

¤Model de postare:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi:
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):
Trailer:

¤Reguli de postare:

1. Aveţi voie să postaţi doar o dată pe zi, fără double post, fără jigniri şi fără post-uri aiurea.
2.La părere trebuie să aveţi
minim 10 cuvinte.

Notă:Încălcarea regulamentului va fi sancţionată cu avertisment verbal, warn up sau chiar suspend.

¤English

¤Posting model:

Name of the movie you want to see:

From what you've heard about it, would you recommend?(your opinion):

Trailer:

¤Posting rules:

1.You're allowed to post only one time a day, without double posting, insults and nonsense posts.

2.At "Your opinion" you need to have at least 10 words.

Note:For breaking the rules you can be sanctioned from verbal warning, warn up till suspending the account.

Edited by Vladyyyyy
Update 28.05.2014

Numele filmului ce doresti sa il vizionezi: Pain & Gain

Din cate ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Am auzit foarte multe despre acest de la televizor în special, dar şi din cinematograf când am văzut trailer-ul filmului, sper să fie bun.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Man of Steel

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): I heard about this movie a long time ago because of internet rumours and pictures, but then the official trailer came out and I was even more excited. I think fans of comic book superheroes will love this latest Superman movie. With the huge success of The Avengers, Iron Man 3, The Dark Knight Rises, etc., this movie will certainly not disappoint the fans all around the world. Plus, the actor (Henry Cavill) is very handsome, which is a treat for the ladies, including myself! I can't wait to watch it.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi:The Lone Ranger

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):Este un film western, bazat pe filmul mai vechi, cu acelasi nume. Actiune nu lipseste..

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Snitch

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Inspirat din faptele reale, thriller-ul "Snitch" il are in centru pe un tata dispus la orice sacrificiu pentru a-si elibera fiul condamnat pe nedrept de 30 de ani de inchisoare.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Iron Man 3

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Desigur ca l-as recomanda, este un film plin de actiune si cu putin umor, acum o sa ma bag sa ma uit la 2, si o sa astept o varianta la 3 pentru sa il vizionez.

Trailer:

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Pare prea interesant.. Si ca joaca actoru meu preferat.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi:''Fast and Furious 6''

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):L-as recomanda,deoarece toate filmele fast au fost foarte frumoase si au inceput sa devina din ce in ce mai cautate si mai interesante.Deabia astept sa vad fast 6 deoarece,am auzit ca este nr1 in lume la momentul de fata.

Trailer:

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Pare prea interesant.. Si ca joaca actoru meu preferat.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Expendables 3

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da,joaca multi actori cunoscuti .

Trailer:

La părere nu aveţi minimul de 10 cuvinte, prin urmare veţi primi un avertisment verbal, vă rog să citiţi regulamentul înainte de a posta.

Numele filmului ce doresti sa il vizionezi: Fast and Furious 7

Din cate ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Am vizionat toate filmele "Fast and Furious" si presupun ca daca 6 a fost foarte smecher, 7 o sa fie incredibil. Da, l-as recomanda.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi:RUSH

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):Am auzit numai de bine despre acest film mai ales ca actorul prinpical este Thor din filmul |The Avangers|in trailer filmul este prezentat foarte calumea si detaliat ,iar parerea finala ramane de vazut cand o sa apara filmul.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=umSSvkFCYDk

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Winnetou

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da. Am citit cartea si este una de exceptie. Sper ca si filmul sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Trailer:

Edited by Semos

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Placinta americana.

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): YauTube.

Trailer: Nu merge sa dau LINK.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Fas and furious 6

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): YauTube.

Trailer:

Nu aveţi 10 cuvinte la părere, prin urmare veţi primi un avertisment verbal, vă rog să citiţi regulile topic-ului.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Fast % Furious 6

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Oricine ar trebuie sa se uite la filmul asta, daca a vazut si celalte serii, e bestial.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Crazy, Stupid, Love.

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Cu siguranta, este un film destul de interesant, lucru ce reiese din nota de pe iMDB (7.4)

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Pacific Rim - Cercul de foc

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Din trailer mi se pare un film foarte interesant, plin de acţiune, o mulţime de roboţi şi de efecte extraordinare.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Oblivion

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Din cate am vazut in trailer pare un film interesant cu un actor pe masura si sunt foarte nerebdator sa il vad.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Army of Crime

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da, imi place foarte mult. Din cate m-am interesat, actiunea se petrece in jurul celui de al II-lea Razboi Mondial, deci trebuie sa fie bun!

Trailer: http://www.imdb.com/video/imdb/vi1601634841?ref_=tt_pv_vi_1

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Now you see me.

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da, îl recomand, este un film foarte reuşit cu un scenariu atractiv.

Trailer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.