Jump to content

Ce film ai de gând să vizionezi în viitor? | What movie do you want to see in the future?

Oxi.gen
 Share

Recommended Posts

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: dupa 28 de zile

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Il recomand. In aproape toate filmele anterioare, strigoii si zombii se mişcau cu greutate şi aveau braţele ridicate în unghi de 90 de grade. Dar, în „După 28 de zile“, aceste creaturi sunt foarte rapide, precum nişte şacali care au consumat mult prea multă cafea. A doua idee cu care Boyle a venit a fost cea de oameni infectaţi. Această perspectivă a fost ceva nou, îndrăzneţ şi extrem de terifiant.

Trailer: http://www.cinemagia.ro/trailer/28-days-later-503/

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: 7500

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da, am inteles ca este un film horror destul de reusit cu efecte speciale destul de reusite.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Wolverine

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Mi-a placut mult seria "X-Men", cat si "X-Men Origins Wolverine", iar trailer-ul filmului confirma calitatea acestuia. Sper sa am ocazia sa-l vad la cinema cat timp mai ruleaza.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Conjuring

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): O să apară la cinematografe într-o săptămână şi din câte am văzut în trailer, o să fie un film de groază foarte reuşit, abia aştept să îl văd.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi:RED 2

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):Abia astept sa il vad, primul a fost exceptional, asta cred ca o sa fie si mai bun decat primul.Trailer-ul spune tot.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Paranormal Activity 4

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Am auzit ca este un film cu o colonizare sonora foarte reusita, genul acestuia fiind de groaza, ma gandesc ca o sa imi fie greu sa ma uit.

Trailer:

@ Ib Marynyk - Cum poti sa cataloghezi filmul acela fiind de groaza:))? In toate filmele paranormal activity ,actiunea se petrece intr-o casa , acelasi semn stupid -(triunghi cu cerc in el),se "inspira" din alte filme - faza cu copilul (ca el ar fi protejat de "entitatea rea"),Actorie de 2 bani si povestea la fel de stupida.

PS: Am vizionat si eu doar primul film paranormal activity si cand am vazut cat de penibil e,abia am putut sa vizionez tot filmul- penibil? Pai cum sa pui pudra pe jos sa vezi daca vine fantoma si isi lasa amprentele pe pudra aia .. :)) iti dai seama cat de penibil poate fi filmul asta.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The game 1997

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):Am auzit pareri numai de bine, ca ar fi un film de exceptie, nu as putea sa-l recomand daca nu l-am vizionat inca.

Trailer :

Edited by DeagleX

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Norbyt

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da l-as recomanda pentru ca este un film de comedie super tare. Nu am auzit multe despre acest film.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Evil Dead

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Mi se pare un film foarte tare , regizat superb și destul de horror și interesant.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Looper

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Este un film de actiune, filmele de genul asta mie unu imi plac. Dupa vizionare cel mai probabil as putea da curs sau nu recomandarii.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: 2 Guns

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Momentan am vazut doar trailerul, astept sa apara in cinematografe. Din cele vazute in trailer cu siguranta o sa fie foarte vizionat. L-as recomanda oricui ii plac filmele de acest gen.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Percy Jackson: Sea of Monsters

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Un film interesant, din câte am citit în descriere este plin de acţiune şi aventuri, sper să mă surprindă plăcut.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Fast & Furious 7 (2014)

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Ca si cele anterioare, Fast & Furious 7 va fi de proportii. Si normal ca l-as recomanda, o sa fie la fel de bun ca si cele anterioare.

Trailer: N-a aparut inca.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Man of Steel

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Din trailer pare un film destul de bun si nu cred ca mi-ar parea rau daca l-as vedea.

Trailer: Am sa il vad cand o sa apare pe filelist.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Iron Man 3

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Din trailer si din ce am auzit este un film exceptional, cel mai bun din seria "Iron Man" .

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Cartea Mortilor-Evil Dead

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da,este un film care este bine sa-l vezi ziua.

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Man of Steel

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Din trailer pare un film destul de bun si nu cred ca mi-ar parea rau daca l-as vedea.

Trailer: Am sa il vad cand o sa apare pe filelist.

Nu ai pus trailerul, data viitoare când mai postezi în grabă şi nu eşti atent, te voi sancţiona.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Cartea Mortilor-Evil Dead

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da,este un film care este bine sa-l vezi ziua.

Trailer:

Ai dat COPY-PASTE după un post de mai sus, adică ai făcut +1, pentru asta vei primi un avertisment verbal, pentru că eşti la prima abatere.

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Bling Ring

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? : Am vazut ca a fost incarcat pe Filelist si are multe voturi,din trailer reiese ca este un film bunicel,data lansarii find 2013 deci ma astept la un film bun

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: Riddick

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Un film bestial,cu unele efecte foarte reusite. Il recomand cu placere !

Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi:X-Men:Days of Future Past

Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere):Din primul trailer am rămas uimit, abia aştept să-l văd.Am văzut celălalte X-Men dar acesta este fenomenal, cei bătrâni se întâlnesc cu cei tineri.Îmi plac la nebunie filmele cu întoarceri în timp (Back to the Future) şi acesta pare cel mai bun din toată seria X-Men.Apar şi santinelele ceea ce o să fie mai interesant.
Trailer:

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Godfather
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da,doresc de mult sa-l vizionez insa pe canalele tv nu il difuzeaza,iar pe net nu gasesc sa vizionez toate partile si decat sa vad prima parte si dupa sa mor de necaz ca nu gasesc continuarea mai bine nu ma uit,incerc totusi sa mai fac cautari.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=5DO-nDW43Ik cred ca asta este...

Numele filmului ce doreşti să îl vizionezi: The Hobbit: The Desolation of Smaug
Din câte ai auzit despre el, l-ai recomanda? (părere): Da, cine a văzut şi cealaltă parte de anul trecut sunt sigur că va dori să vadă şi partea aceasta, eu abia aştept să-l văd.
Trailer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.