Jump to content

City Car Driving

Damian07
 Share

Recommended Posts

Jocul de conducere auto numit "City Car Driving" este un nou simulator de masini, conceput pentru a ajuta utilizatorii se simt masina de conducere în а oraș mare sau într-o țară în condiții diferite sau du-te pentru o plimbare. Un accent deosebit în "City Car Driving" simulator a fost pus pe varietate de situații rutiere si de conducere auto realist.

YuHNLv3.jpg

Cateva caracteristici cheie ale jocului:

- Suport multilingv. engleză, Deutch și interfața cu utilizatorul franceză. În viitor avem in plan pentru a adăuga mai multe limbi.

- O lume virtuală mare și indivizibil. Acesta vă oferă posibilitatea de a conduce de la un cartier al orașului la alte fără ecrane de încărcare suplimentare.

- Harta orașului detaliate interactiv . Acesta vă va ajuta să nu se piardă într-un oraș virtual de mare.

- Diferite timp de zi și de condițiile meteorologice Ora: după-amiaza, dimineata, seara, noaptea. Meteo: clar și uscat, închisă și umedă, ploioasă, cețoasă.

- Fizica avansata. Cel mai nou motor de fizica în simulator face posibil să se simtă de conducere realiste. Viteza maximă corespunde prototipuri auto. Un model matematic al unui motor de mașină ia în considerare: forța de frecare, inerție și multe alte nuanțe.

- Daune. Toate masinile obține daune vizibile, atunci când se ciocnesc.

- AI trafic inteligent. mașinile de trafic sunt fizice, acestea sunt în măsură să se ciocnesc cu player auto sau unul cu celălalt.

- Conducerea misiuni. Puteți antrena abilitățile de conducere și începe cariera ta șofer efectua 11 misiuni speciale de conducere cu nivel de dificultate diferite;

vouneId.jpg

Cerintele minime ale jocului:

Sistem de operare: Windows XP / Vista / 7;

CPU: Intel Core 2 Duo E7400 2.8 Ghz / AMD Athlon X2 7850 2,8 GHz;

Video: nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 / ATI Radeon HD 4830 512MB DDR3;

RAM: 2048 MB DDR2;

HDD: 1 GB spațiu liber;

Ecran: 1024x768, 32 biți;

Sunet: compatibil cu DirectX 9.0;

Altele: tastatura, mouse-ul;

Conexiune internet (necesar pentru activare).

Atenție! Operațiune programul corect pe laptop-uri si placi video integrate nu este garantat!

Are un gameplay superb, este un simulator foarte reusit:[/font]

Sursa: http://www.citycardriving.com/

Edited by LL Damian07

am jucat si eu jocul asta si mi-a placut foarte mult pana cand mai aveam putin si trebuia sa termin scoala de soferi si la ultima proba iti dadea o lada si tr sa apesi pe t ca ala erea ambreiajul si schimbai viteza si tot asa uneorii imi murea motorul si luam 1/10 greselii si pana la urma m-am enervat si l-am dezinstalat :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.