Jump to content

[B-ZONE]Mind Control

stinky
 Share

Recommended Posts

Ceva foarte sec, putin drift, niste efecte aruncate aiurea..

Nu inteleg de ce va bateti capu sa faceti astfel de filme, putini sunt care chiar pot realiza ceva frumos intr-un film de drifting si overedit..

Edit: aa, da, scuze, acum am observat, ai vrut sa ii demonstrezi ceva lui danisteptu.. da...fie.

Edited by Jackson Retras permanent

Ceva foarte sec, putin drift, niste efecte aruncate aiurea..

Nu inteleg de ce va bateti capu sa faceti astfel de filme, putini sunt care chiar pot realiza ceva frumos intr-un film de drifting si overedit..

Edit: aa, da, scuze, acum am observat, ai vrut sa ii demonstrezi ceva lui danisteptu.. da...fie.

In primu rand, am facut ceva foarte slab, am si probleme cu adobe after effects si am facut ceva fiind ca danisteptu mi-a spus ca daca nu pun reclama in filmulete imi da ban, asa ca am facut un filmulet sa-i demonstrez lui danisteptu ca se poate :)).

Pentru inceput este bine! Bine ce ai facut acolo.. dar daca era mai lung filmuletul! Este ok! Bravo pentru munca depusa!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.