Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: AndreyCiubotariu

Level: 57

Rank: 4

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : 5 luni

De ce doresti sa pleci din The Stracci Family?: Vreau sa incerc altceva!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru The Stracci Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Cum te'ai simtit in perioada petrecuta in Stracci Family ? : Foarte bine

Ce parere ti-ai facut despre Stracci Family? : O parere foarte buna

Alte precizari?: Va urez succes.

Bafta Andrey, sa stii ca toate " glumele proaste " sau alea din ultima vreme au fost la misto, ca sa te intarat ... dar vad ca tu ai luat-o randeaua. Ramai un prieten foarte bun pt mine chiar si dupa ce iesi de aici. De can te-am cunoscut am stiut ca o sa fim prieteni si ca o sa ne intelegem super bine pentru ca ai acelasi temperament ca al meu si pe scurt ... esti " baiat " nu ca altii. Succes oriunde mergi si sa ne auzim de bine <3.

P.s: Faza de pe FB nu e adevarata ;')))

Mda..mi-am facut nervi intr-o ora cat nu mi-am facut intr-un an :-J,vietnamezii ne-au batut ca au stat mai mult pe zona de war iar corleone la fel,pana acum era BUG nu se punea si tocmai acum s-au pus COOL :-J,miercuri luam LS-u,daca nu merge treaba ,ma risc si bag AIM si tot il luam :)).

Edited by NewLife

Mda..mi-am facut nervi intr-o ora cat nu mi-am facut intr-un an :-J,vietnamezii ne-au batut ca au stat mai mult pe zona de war iar corleone la fel,pana acum era BUG nu se punea si tocmai acum s-au pus COOL :-J,miercuri luam LS-u,daca nu merge treaba ,ma risc si bag AIM si tot il luam :)).

Nu mai fii suparata ma Life ... noi sa fim sanatosi ca tot noi luam LS-ul, nu are altcineva cine sa-l ia :))))

P.S: Am un plus baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! ! ! !! ! ! !! =))) FaIL

Edited by Mitty

Primul meu scor la war cu combat si tecuri...pacat c-am murit de 3 ori in ultimele 5 minute de mana domnului Kainenr1, nu comentez mai multe, stiti voi.

http://imgur.com/0UjFcqS

Ce-am pierdut astazi recuperam miercuri, garantez. :)

8-4 ai avut,bun

Am avut 8-3 pacat ca nu am apucat sa fac poza

Nu mai fii suparata ma Life ... noi sa fim sanatosi ca tot noi luam LS-ul, nu are altcineva cine sa-l ia :))))

P.S: Am un plus baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! ! ! !! ! ! !! =))) FaIL

Felicitari pentru +, greu o sa mai vezi unu', poate doar daca mai faci vreo plangere d-aia unica.. "Nimic fara post" - mTy cel mare.

Maine ora 20:00 antrenament, sunteti rugati sa fiti prezenti in numar cat mai mare deoarece unii chiar au nevoie de practica (nu ma exclud).

8-4 ai avut,bun

Am avut 8-3 pacat ca nu am apucat sa fac poza

Aveam 8/1 dar am murit de 3 ori in ultimele 5 minute din cauza lu' Kaine. :)

Maine ora 20:00 antrenament, sunteti rugati sa fiti prezenti in numar cat mai mare deoarece unii chiar au nevoie de practica (nu ma exclud).

Exact. Maine va astept de la orele 20:00 pana la orele 22:00, sa va invat cum se tine Deagle invers cu stanga, cum se trage cu M4 dupa ciori si cum se manevreaza TEC9 de la 700m. Antrenamentul v-a tine vreo 2 ore pentru ca am niste exercitii foarte drastice pentru voi! Cine nu se prezinta v-a avea de suferit (esti inclus SpeedY).

Edited by Cranky Powah

Exact. Maine va astept de la orele 20:00 pana la orele 22:00, sa va invat cum se tine Deagle invers cu stanga, cum se trage cu TEC9 de la 700m si cum omori ciorile cu M4. Cine nu se prezinta v-a avea de suferit (esti inclus SpeedY).

Voi fi prezent.

Tu esti antrenor? Parca era NewLife :-?.

Buna seara, acesta va fii ultimul post aici, asadar imi voi spune toate gandurile despre Stracci. La inceput a fost greu, dar cu echipa din TTC, am reusit sa cucerim Los Santos, iar dupa si Las Venturas. Asadar, am petrecut alaturi de voi si momente foarte slabe si momente excelente . Va urez sa faceti 72 / 72! Cu bine, by Ciobby.

Exact. Maine va astept de la orele 20:00 pana la orele 22:00, sa va invat cum se tine Deagle invers cu stanga, cum se trage cu M4 dupa ciori si cum se manevreaza TEC9 de la 700m. Antrenamentul v-a tine vreo 2 ore pentru ca am niste exercitii foarte drastice pentru voi! Cine nu se prezinta v-a avea de suferit (esti inclus SpeedY).

Aoleu, leule :))

"PauL.: Cine l-a luat pe Cranky la Corleone ma? Ala tine deagleu invers." =))

Buna seara, acesta va fii ultimul post aici, asadar imi voi spune toate gandurile despre Stracci. La inceput a fost greu, dar cu echipa din TTC, am reusit sa cucerim Los Santos, iar dupa si Las Venturas. Asadar, am petrecut alaturi de voi si momente foarte slabe si momente excelente . Va urez sa faceti 72 / 72! Cu bine, by Ciobby.

Bafta Ciubota.

Bafta mai departe !

Whatssssssssssssss Appppppppppppppppppppp

Perfecta vreme afara pentru un fotbal, ne auzim diseara ... poate facem si vreun event ceva <3.