Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

war cu south...naspa!!

Sunt mai multi instructori online ca noi... :|

Slaba activitatea !!

Asta e.. Nu stiu daca FW-urile vor schimba cu ceva situatia dar vom vedea. Dar ce nu inteleg eu este ca ai 2 avertismente in cazul in care ajungi si la al 3-lea ai FW... dar cum naiba nu poti face o invoire? Adica 1 AV intelg ca il iei.. s-o intamplat ceva urgent si nu ai mai apucat .. dar chiar asa nu prea pot concepe sa iei 3 ... .

La multi ani pisoiasi sa ne traiesti si sa faci rank 3 mai repede.

Sfat pentru cei noi intrati si nu au nici o dactiune cu rank 3+: eu zic sa stati aici pana la rank 3 si sa fiti activi ca sa nu va dea blake afara, ca da ca nu aveti rank 3+ nimeni din PD sau Ganguri nu o sa va accepte, asa ca stati binisor aici, fiti activi, ca sanctiunile nu sunt dure daca sunteti activi si respectati regulmentul. Pup si tineti cont de sfat.

Salutari, acum am venit acasa, dupa alta zi monotona de scoala...

La multi ani zedd

La multi ani pisoiasi sa ne traiesti si sa faci rank 3 mai repede.

Sfat pentru cei noi intrati si nu au nici o dactiune cu rank 3+: eu zic sa stati aici pana la rank 3 si sa fiti activi ca sa nu va dea blake afara, ca da ca nu aveti rank 3+ nimeni din PD sau Ganguri nu o sa va accepte, asa ca stati binisor aici, fiti activi, ca sanctiunile nu sunt dure daca sunteti activi si respectati regulmentul. Pup si tineti cont de sfat.

Bine spui tu, ramaneti aici cat puteti, sa nu credeti ca daca mafia x domina nu stiu care oras inseamna ca in restul mafiilor e plictisitor/urat etc. Ajutati la dezvolatarea unei mafii, nu direct la mentinerea alteia pe locul I.