Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rekill asta incercam sa facem de cand am venit aici, nu se poate face in 2 saptamani totul. La inceput nici nu miscam si uite incet incet ne miscam mai bine, si au fost sanctionati toti care au vorbit aiurea, cu detective am.zis sa o las mai moale dar vad ca unii isi fac de cap, azi voi avea detective. Ma bag la somn, ne auzim in game.

Rekill asta incercam sa facem de cand am venit aici, nu se poate face in 2 saptamani totul. La inceput nici nu miscam si uite incet incet ne miscam mai bine, si au fost sanctionati toti care au vorbit aiurea, cu detective am.zis sa o las mai moale dar vad ca unii isi fac de cap, azi voi avea detective. Ma bag la somn, ne auzim in game.

Lasa ca e bun si asa...cand GSB a mai avut 5 turfuri? Numai cand era BlakE. au avut 4 turfuri..in rest 1-2-0...

Hey..ce faceti?? Eu am ajuns la scoala!

Se pricepe cineva in PhotoShop?? Daca da, stiti vreun site de tutoriale??

Cauta pe youtube ca gasesti.

Neata! :D

Hey..ce faceti?? Eu am ajuns la scoala!

Se pricepe cineva in PhotoShop?? Daca da, stiti vreun site de tutoriale??

cauta pe youtube ca gassesti :D

Neata

Edited by GSB sima

Cum baaa NoNameNoFace sa iei ban pentru aim?ne-ai facut de ras...nu I-au ban aia din verdant si luam noi...clara treaba

Mda... şi alaltăieri mă acuza pe mine că folosesc. Cred că doar aşa să nu îl suspectăm pe el.

Ma asteptam la tine doar ai facut scoala in verdant.....back de la scoala invat putin si apoi ne vedem in game. Vul1urik mai sti cand ziceam sa nu mai fac spam in vremurile tale bune :)) esti mai spamer ca mine. Scarface eu zic asta deoarece vad ca se poate mult mult mai bine...

Mno bine azi la war-uri chiar daca ramanem cu 5 saptamana asta dar macar nu pot sa ne bata...imi pare rau ca ne-au batut Vietnamezi...Ce frumos ninge afara :X

Ba cum sa ninga ma tu nu vezi ca asta e lapovita? Tu la lapovita ii zici ninsoare? =)))

Ba cum sa ninga ma tu nu vezi ca asta e lapovita? Tu la lapovita ii zici ninsoare? =)))

E clar, vrei sa te iau de manuta sa te aduc la mine sa vezi ca e zapada pe jos? iti aduc maine la scoala in ceva zapada sa vezi ca chiar ninge :-W

E clar, vrei sa te iau de manuta sa te aduc la mine sa vezi ca e zapada pe jos? iti aduc maine la scoala in ceva zapada sa vezi ca chiar ninge :-W

Daca e zapada PUTINA zapada pe jos inseamna ca ninge si plus ca aia nu e zapada :)).E lapovita toata ziua ;)

Hai ca am iesit noapte buna!!!